skip to Main Content
Ma-Za: 09:00-17:00, Zo: geslotenLaden...     info@tcvanee.nl + (030) 691 83 01

De beste vogelvoederhuisjes

Bent u op zoek naar vogelvoederhuisjes? Tuincentrum van Ee heeft ze! Onze specialisaties zijn planten, tuinartikelen en dierenproducten. U kunt onder andere voor vogels bij ons terecht. Wij hebben huisjes van de beste kwaliteit voor uw vogels. Tuincentrum van Ee bestaat al sinds 1945 en wij kunnen u, door onze jarenlange ervaring, ook advies op maat geven. Wij vertellen u graag meer over onze vogelhuisjes en hoe u deze het beste kunt ophangen.

Diverse soorten vogelhuisjes

Wij kunnen u vele soorten vogelvoederhuisjes leveren. Door een vogelhuisje te kopen, helpt u de vogeltjes enorm. In de winter, wanneer er sprake is van koude temperaturen en vogels druk op zoek zijn naar voedsel, biedt het vogelhuisje niet alleen een schuilplek voor vogels. U kunt er ook voedsel aan ophangen. Hierbij kunt u denken aan vetbollen en zaadjes. Zo kunnen de vogels weer voldoende aansterken. In de lente zijn vogelhuisjes natuurlijk zeer geschikt om een nestje in te maken.

Vogelvoederhuisjes vindt u bij Tuincentrum van Ee

Hoe hangt u vogelvoederhuisjes op?

Wanneer u vogelhuisjes gaat ophangen in uw tuin, is het belangrijk een rustig plekje in uw tuin op te zoeken. Doe dit niet bij een plek waar u zelf veel zit, want vogels zullen hier dan niet snel komen. Kijk ook of er voldoende struiken bij de gewenste plek zitten. Vogels zitten namelijk graag in de struiken en kunnen zo gemakkelijk het vogelhuisje invliegen. Hang het huisje op een hoogte van 2 meter richting het zuidoosten of noordoosten. Doe dit niet aan de regenkant, in verband met eventuele jongen in het nest.

Wat heeft u nodig?

Om vogelvoederhuisjes op te hangen in uw tuin, heeft u een paar dingen nodig. Denk aan een schroef, schroevendraaier en natuurlijk het huisje zelf. Gaat u aan de slag, dan is het zeer eenvoudig om vogelhuisjes op te hangen. U kunt deze bevestigen aan een boom, uw schutting, of tegen een muur aan. Draai de schroef goed aan op de gewenste plek, zodat het huisje helemaal stevig hangt. Schuif vervolgens het huisje met het haakje over de schroef heen. U ziet, vogelhuisjes ophangen is zo gebeurd.

Kom langs voor onze vogelhuisjes

Wilt u ook onze vogelvoederhuisjes in uw tuin plaatsen? Kom dan direct naar onze winkel voor het actuele assortiment. Profiteer van de huidige aanbiedingen en laat u van een passend advies voorzien. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn te bereiken via 030-6918301. Ook kunt u ons mailen via info@tcvanee.nl. Met onze vogelhuisjes doet u uw tuinvogels een groot plezier!

OPENINGSTIJDEN TUINCENTRUM VAN EE

  • Ma – Vr: 9:00 – 18:00
  • Za: 9:00 – 17:00
  • Zo: 12:00 – 16:00