skip to Main Content
Ma-Za: 09:00-17:00, Zo: geslotenLaden...     info@tcvanee.nl + (030) 691 83 01

Uw adres voor allerhande waterplanten

Wilt u uw tuin verrijken met waterplanten? Bij Tuincentrum van Ee vindt u onder andere oeverplanten, zuurstofplanten, waterzuiverende planten en drijfplanten, zoals waterlelies. Uw tuin verrijken met planten voor in of om het water is niet alleen zeer aantrekkelijk, maar ook erg verstandig. Deze planten dragen namelijk bij aan een gezonde, zuurstofrijke en schone vijver. Let wel, de waterkwaliteit van uw vijver moet dan wel van goede kwaliteit zijn. Denk hierbij aan de PH-, Gh- en KH-waarde. Weet u niet zo goed wat dit allemaal betekent? Laat u dan adviseren door onze specialisten in groene en bloeiende waterplanten.

Ontdek ons aanbod in groene en bloeiende waterplanten

Bij ons tuincentrum kunt u terecht voor verschillende waterplanten. Zo hebben wij in onze ruime collectie:

  • Drijfplanten
  • Oeverplanten
  • Zuurstofplanten
  • Bloeiende planten
  • Waterzuiverende planten

Bovendien vindt u op onze vijverafdeling voldoende specialisten die u van advies en inspiratie willen voorzien als u een nieuwe vijver wilt aanleggen, een verandering aan wilt brengen of behoefte heeft aan nieuw groen in en om uw vijver. Heeft u uw zinnen al gezet op bijvoorbeeld mooie waterlelies? Of heeft een andere plantensoort in gedachten? Wij wijzen u graag op alle mogelijkheden. Voor elk formaat vijver en elke vorm hebben wij de juiste beplanting.

Ontdek het belang van waterplanten

In elke vijver kan groen water ontstaan. Dit komt door algen die met een zeer hoge snelheid groeien. De oorzaak van deze grote hoeveelheid algen? Slechte waterwaarden of een gebrek aan planten in en om het water. Planten halen hun benodigde voedingsstoffen namelijk uit het water, mits laatstgenoemde van goede kwaliteit is. Deze voedingsstoffen worden dan uit het water opgenomen en kunnen zich niet omzetten tot algen. Natuurlijk kunt u algen ook bestrijden met verschillende middeltjes, maar deze zijn niet altijd milieuvriendelijk. Om het nog niet eens te hebben over de schade die ze (indirect) aan kunnen brengen aan uw eventuele vissen! Kortom, kies voor bloeiende drijfplanten, zoals waterlelies, oeverplanten, zuurstofplanten en waterzuiverende planten.

Kom langs en schaf waterplanten aan

Bent u overtuigd van het belang van goede, gezonde en bloeiende waterplanten? Breng dan een bezoekje aan ons tuincentrum en neem de mooiste oeverplanten, zuurstofplanten, waterzuiverende planten, waterlelies of andere drijfplanten mee. Heeft u vragen? Bel naar 030-6918301, stuur een mail naar info@tcvanee.nl of vraag in ons tuincentrum naar meer informatie over het gebruik van groene of bloeiende waterplanten.

OPENINGSTIJDEN TUINCENTRUM VAN EE

  • Ma - Do: 09:00 - 17:00
  • Vr: 09:00 - 17:00
  • Za: 09:00 - 17:00
  • Zo: GESLOTEN