skip to Main Content
Ma-Vr 09:00-18:00, Za 09:00-17:00, Zo 12:00-16:00Laden...     info@tcvanee.nl + (030) 691 83 01
Het bloembollen seizoen is begonnen!

Groot assortiment bloembollen voor in het najaar & voorjaar koopt u bij tuincentrum van Ee.

Wij verkopen ook vele bloembollen als cadeau of relatiegeschenk, aan binnen- & buitenland!

Wist u dat wij ook biologisch bloembollen verkopen? Koop bij ons uw bio bloembollen!

Tulp als bloembol = symbool voor Nederland, maar eigenlijk komen deze bollen uit Turkije. Tulpen zijn in vele kleuren te krijgen en is één van de bestsellers als typisch Nederlands cadeau.

Iris als bloembol = voornamelijk bekend om haar mooie blauwe kleur. De Iris is vernoemd naar de Griekse godin van de regenboog, dit symboliseert optimisme, wijsheid & vertrouwen.

Anemoon als bloembol = zorgzaamheid, verwachting & eerlijkheid. Anemonen bloembollen zijn onder te verdelen in maar liefst 120 soorten in verschillende kleuren.

Agapanthus als bloembol = te verkrijgen in verschillende kleuren en is een echte voorjaarsbloeier. Agapanthus vertaalt in het Grieks: Bloem van de liefde. ‘Agape’ betekent liefde, ‘Anthos’ is bloem.

bloembollen agapanthus

Narcis als bloembol = begin van de lente, deze bloembol is erg bekend door zijn gele bloemen. Narcissen = symbool voor een nieuw begin.

Amaryllis als bloembol = de ideale bloembol om te geven tijdens de kerst. Een Amaryllis symboliseert schoonheid & trots.

Dahlia als bloembol = sterke en krachtige kleuren. De Dahlia komt oorspronkelijk uit Mexico en draagt de boodschap: ‘voor altijd de jouwe’. Een echt liefdes cadeau!

Hyacint als bloembol = een voorjaarsbloeier, Hyacinten ruiken lekker en staan symbool voor trost, macht & vrede.

OPENINGSTIJDEN TUINCENTRUM VAN EE

  • Ma - Vr: 09:00 t/m 18:00
  • Za: 09:00 t/m 17:00
  • Zo: 12:00 t/m 16:00