skip to Main Content
Ma-Vr 09:00-18:00, Za 09:00-17:00, Zo 12:00-16:00Laden...     info@tcvanee.nl + (030) 691 83 01

Welke bodembedekker wenst u?

Bent u op zoek naar een goede bodembedekker? Kom dan naar Tuincentrum van Ee. Bij ons treft u verschillende varianten aan. Van boomschors tot grind en van kokos tot cacaodoppen. Heeft u al een bepaalde voorkeur? Of wilt u eerst geheel vrijblijvend inspiratie op komen doen? Onze specialisten staan voor u klaar om u van passend advies te voorzien. Lees verder als u meer te weten wilt komen over onze verschillende varianten. Of breng direct een bezoekje aan ons tuincentrum. Wat u ook kunt doen is grind, boomschors of een andere bodembedekker bestellen via onze gebruiksvriendelijke webshop!

Ontdek de voordelen van een bodembedekker

Kiezen voor een bodembedekker is erg verstandig. Deze droge, goed strooibare materialen dekken elke bodem prima af. Zo zorgen voor een stijlvolle eenheid op uw pad, rondom een boom of struik, of als volledige voortuin. Bovendien dragen deze materialen een onkruidwerende werking. De bovenlaag blijft immers droog, waardoor onkruid zich niet (goed) kan kiemen. Tegelijkertijd laat een plateau van grind, boomschors, kokos of (Terra d’Or) cacaodoppen wel water en lucht door. Dit is van belang voor een goede groei en bloei van de eventuele planten en bomen waarmee de bedekkers de beschikbare grond delen. Elke soort draagt bovendien unieke eigenschappen en voordelen. Lees verder om die te ontdekken.

Kom meer te weten de unieke voordelen per soort

Kiest u voor boomschors? Dan kiest u voor een lekker zachte bescherming voor uw grond die niet aan uw schoenen kleeft. Hierdoor wordt boomschors vaak gekozen als tuinpad of voor onder speeltoestellen. Omdat boomschors een natuurlijk, levend materiaal is, zal het op den duur verteren en zorgen voor een optimale bodemvruchtbaarheid. Kiest u liever voor cacaodoppen? Wij verkopen de kwalitatieve Terra d’Or cacaodoppen. Unieke voordelen van cacaodoppen zijn dat ze slakken weren en voedingsstoffen bevatten voor de tuinplanten die tussen de cacaodoppen staan. Kiezen voor kokos is verstandig als u een zeer duurzame en decoratieve bodembedekker zoekt. Grind tot slot is voordelig, onderhoudsarm, kleurvast en herbruikbaar. Waar gaat uw voorkeur naar uit?

Haal bij ons uw gewenste bodembedekker

Weet u al of u boomschors, grind, Terra d’Or cacaodoppen of een kokos bodembedekker wenst? Bezoek ons tuincentrum en ontdek snel welke variant u het meest aanspreekt. Vraag onze specialisten desgewenst om advies aangaande de eigenschappen, toepassingsmogelijkheden en het onderhoud. Bel met vragen naar 030-6918301 of stuur een e-mail naar info@tcvanee.nl. Ons tuincentrum helpt u graag aan de juiste bodembedekker!

bodembedekker boomschors
bodembedekker grind

OPENINGSTIJDEN TUINCENTRUM VAN EE

  • Ma - Vr: 09:00 t/m 18:00
  • Za: 09:00 t/m 17:00
  • Zo: 12:00 t/m 16:00