skip to Main Content
Ma-Za: 09:00-17:00, Zo: geslotenLaden...     info@tcvanee.nl + (030) 691 83 01

Uw adres voor al uw bomen

Wilt u kwalitatieve bomen kopen? Kom naar Tuincentrum van Ee in Zeist. Zo vindt u bij ons onder andere de volgende soorten bomen:

  • Lei
  • Bol
  • Fruit
  • Half stam
  • Groenblijvend

Weet u nog niet precies welke variant u wilt kopen? Bent u benieuwd naar de eigenschappen, de voordelen, de groeiwijzen en de behandelmethodes van deze boomsoorten? Breng dan een bezoekje aan ons tuincentrum en ontdek direct welke bomen u wilt kopen!

bomen kopen

Kom meer te weten over onze lei- en bolbomen

Overweegt u een lei boom te kopen? Dat begrijpen wij heel goed. Deze populaire boomsoort wordt al op jonge leeftijd, met behulp van een leirek, geleid en gevormd tot het gewenste model. Hierdoor ontstaan de welbekende gebroeide panelen. Er zijn verschillende soorten bomen die gevormd kunnen worden als leiboom. Denk aan de lindeboom, de plataan, de beuk, de appelboom of de perenboom. Een bol boom groeit, in tegenstelling tot een leiboom, juist als een bolletje. Ook deze bomen kunt u in verschillende soorten en groottes kopen bij ons tuincentrum. Bent u benieuwd naar ons complete aanbod? Breng dan een bezoekje aan onze tuinwinkel.

Ontdek ons assortiment in groenblijvende en halfstam bomen

Wilt u een tuin die het gehele jaar door mooi is? Kies dan voor een groenblijvende boom. Deze boomsoort behoudt zijn blad of naalden in de winter. Deze boomsoort is bovendien zeer onderhoudsvriendelijk. Het is voldoende deze boom 1 of 2 keer per jaar te snoeien. Bij ons tuincentrum kunt u ook een halfstam boom kopen. Deze boomsoort groeit vanuit een halfstam. Dit betekent dat de boom niet hoger zal groeien dan ongeveer een meter. Ideaal als u op zoek bent naar een boom voor een stadstuin, voortuin of zelfs voor op een balkon. Voorbeelden van een halfstam boom zijn de buxus, de vijg, de cipres en de magnolia.

Welke bomen wilt u kopen bij ons?

Wilt u een bijzondere lei, bol, groenblijvende of halfstam boom kopen? Of wilt u graag eerst geheel vrijblijvend een kijkje nemen tussen ons grote assortiment aan bomen? Bij ons tuincentrum kan het allemaal. Vraag onze specialisten desgewenst om advies aangaande groenbemesting, de ligging van uw tuin of de hoeveelheid schaduw en zonlicht erin. Breng een bezoekje aan ons tuincentrum, bel naar 030-6918301 of stuur een e-mail naar info@tcvanee.nl. Bij ons kunt u precies die lei, bol, groenblijvende en halfstam bomen kopen die uw tuin naar een hoger niveau tillen!

OPENINGSTIJDEN TUINCENTRUM VAN EE

  • Ma - Do: 09:00 - 17:00
  • Vr: 09:00 - 17:00
  • Za: 09:00 - 17:00
  • Zo: GESLOTEN