skip to Main Content
Ma-Za: 09:00-17:00, Zo: geslotenLaden...     info@tcvanee.nl + (030) 691 83 01

Kies voor ecologische tuinproducten

Wilt u uw tuin bemesten en onderhouden met ECOstyle ecologische tuinproducten? Kom dan naar Tuincentrum van Ee. Bij ons vindt u diverse ecologische tuinproducten van het bewezen en milieuvriendelijke merk ECOstyle. De producten van dit merk zijn zeer veelzijdig inzetbaar. Zo vindt u bij ons meststoffen voor uw kamerplanten, tuinaarde voor in de potten die op uw balkon en terras staan, gazongrond voor in uw tuin, milieuvriendelijke bestrijdingsmiddelen voor uw moestuin en bijzondere producten zoals Cocopeat plantaarde. Bezoek direct ons tuincentrum en vind uw gewenste ECOstyle ecologische tuinproducten!

Ontdek ons aanbod in ecologische tuinproducten

Bij ECOstyle staat de natuur voorop. Wilt u ook op een natuurlijke wijze ongedierte bestrijden, de organische kringloop in uw tuin versterken en op milieuvriendelijke wijze uit uw moestuin de lekkerste producten halen? Kies dan voor ecologisch tuinieren. Alle bestrijdingsmiddelen, tuinaarde, meststoffen en andere producten van dit merk zijn op deze aanpak gebaseerd. Door natuurlijke meststoffen en milieuvriendelijke bestrijdingsmiddelen in te zetten, bevordert u de positieve natuurlijke processen in uw tuin. Bovendien draagt u met alle moestuin producten en meststoffen, waaronder de Cocopeat plantaarde, tuinaarde en gazongrond, bij aan het herstel en behoud van de natuurlijke balans van plant en dier.

ecostyle

Kom meer te weten over ECOstyle

Wist u dat ECOstyle al meer dan 50 jaar dezelfde kernwaarden hanteert? Dit bewezen merk staat voor het herstellen en behouden van de natuurlijke balans van plant en dier. De achterliggende gedachte hiervan? De wereld beter doorgeven aan volgende generaties. Dit uitgangspunt ziet u terug in alle meststoffen, moestuin producten en milieuvriendelijke bestrijdingsmiddelen van dit merk. Al deze ecologische tuinproducten zijn gebaseerd op de ongerepte slimheid van de natuur, haar werkzame stoffen en haar natuurlijke processen. In de afgelopen 50 jaar heeft dit merk overigens niet stilgezeten. Het blijft zich voortdurend ontwikkelen, om nog betere tuinaarde en gazongrond aan te kunnen bieden. Een mooi voorbeeld daarvan is de Cocopeat plantaarde.

Ontmoet uw partner in ECOstyle ecologische tuinproducten

Bent u geïnteresseerd in de milieuvriendelijke tuinproducten van ECOstyle? Kies dan ook voor ecologisch tuinieren. Bent u op zoek naar moestuin producten, meststoffen, gazongrond of Cocopeat tuinaarde? Bij ons vindt u het. Met vragen over deze artikelen en bestrijdingsmiddelen belt u naar 030-6918301 of u stuurt een e-mail naar info@tcvanee.nl. Bij ons tuincentrum bent u aan het juiste adres als u met ECOstyle ecologische tuinproducten uw tuin wilt onderhouden!

OPENINGSTIJDEN TUINCENTRUM VAN EE

  • Ma - Do: 09:00 - 17:00
  • Vr: 09:00 - 17:00
  • Za: 09:00 - 17:00
  • Zo: GESLOTEN