skip to Main Content
Ma-Vr 09:00-18:00, Za 09:00-17:00, Zo 12:00-16:00Laden...     info@tcvanee.nl + (030) 691 83 01

Kweek voortaan uw eigen fruit

Heeft u interesse in fruitbomen of fruitplanten? Haal dan de juiste zaden bij Tuincentrum van Ee in Zeist en geniet van uw eigen fruit! Vaak wordt gedacht dat het in Nederland onmogelijk is zelfstandig fruitplanten of fruitbomen te kweken. Niets is echter minder waar. Of u nou beschikt over een grote achtertuin of alleen een balkon: zelf fruit kweken kan bijna overal. Bij ons tuincentrum vindt u zaden voor appelbomen, perenbomen, druiven, kiwi’s, bessenstruiken, bramen, bosbessen, frambozen, aardbeien en nog veel meer. Kortom, welke fruitbomen of fruitplanten staan straks in uw tuin of op uw balkon?

Kom meer te weten over fruit

Fruit is niet alleen heel erg lekker, maar ook nog eens erg gezond en eenvoudig om zelf te kweken. Laat ons u desgewenst voorzien van advies in ons tuincentrum. Wij geven u graag tips over hoe u uw favoriete fruitplanten of fruitbomen het beste kunt behandelen. Sommige fruitsoorten worden veredeld aangeboden. Dit betekent dat ze geënt zijn op een speciaal geselecteerde onderstam. Deze groeiwijze maakt het mogelijk om de groeisnelheid en de grootte van de fruitplant of fruitboom te beïnvloeden. Ideaal voor als u geen te grote boom in uw stadstuin of op uw balkon of terras wenst.

fruit

Ontdek ons assortiment in fruitbomen, fruitplanten en hulpmiddelen

Genieten van uw eigen fruit kan alleen als uw fruitplanten of fruitbomen gezond groeien en met rust worden gelaten door ongewenste indringers. We hebben het dan niet alleen over schimmels en ziektes, maar ook over ongedierte zoals slakken, luizen en vogels. Gelukkig verkopen wij naast verschillende fruitsoorten ook biologische bestrijdingsmiddelen, netten voor vogels en plantensteunen. Hiermee houdt u uw fruitplant of -boom schoon, gezond en in goede orde. Dus heeft u behoefte aan een fruitplant die ongedierte- en schimmelvrij blijft? Die netjes in de border of moestuin blijft staan en niet over uw tuinpad hangt? En die de lekkerste vruchten geeft? Kom dan langs in ons tuincentrum!

Uw adres voor zelfgekweekt fruit

Wilt u voortaan van uw zelfgekweekte fruit kunnen genieten? Kom dan bij ons tuincentrum fruitbomen of fruitplanten kopen. Weet u nog niet precies welke fruitsoort het beste tot zijn recht komt in uw tuin of kas of op uw terras of balkon? Vraag onze specialisten dan om advies. Kortom, breng een bezoekje aan ons tuincentrum, bel naar 030-6918301 of stuur een e-mail naar info@tcvanee.nl. Bij ons vindt u een grote variëteit aan fruitbomen en fruitplanten waarmee u uw eigen, favoriete fruit kunt kweken!

OPENINGSTIJDEN TUINCENTRUM VAN EE

  • Ma - Vr: 09:00 t/m 18:00
  • Za: 09:00 t/m 17:00
  • Zo: 12:00 t/m 16:00