skip to Main Content
Ma-Za: 09:00-17:00, Zo: geslotenLaden...     info@tcvanee.nl + (030) 691 83 01

Ruim aanbod hondenkussens

Hondenkussens gezocht? Voor al uw hondenartikelen kunt u terecht bij Tuincentrum van Ee. Wij hebben niet alleen de beste producten voor planten, maar vinden ook dat uw huisdier de nodige zorg verdient. Omdat wij al sinds 1945 actief zijn, beschikken wij over veel ervaring. Welk kussen u ook zoekt voor uw hond, wij beschikken over een groot aanbod. Het juiste kussen voor uw hond heeft u bij ons dan ook snel gevonden. Tevens kunnen wij u voorzien van advies op maat. Wij vertellen u graag meer over onze hondenkussens.

Hondenkussens bij Tuincentrum van Ee

Wij bieden hondenkussens van hoogwaardige kwaliteit aan. Met een kussen van goede kwaliteit zorgt u ervoor dat uw hond lekker kan liggen. Wij hebben kussens in diverse vormen, kleuren en maten. In onze winkel kunt u het actuele assortiment bekijken en profiteren van de nieuwste aanbiedingen. Maar hoe vindt u nu het ideale kussen voor uw hond?

Tuincentrum van Ee voor al uw hondenkussens

Tips bij het zoeken naar hondenkussens

Welk type hondenkussen past het beste bij uw hond? Wij hebben een aantal tips op een rijtje gezet, zodat u precies weet waar u op moet letten:

  • De grootte van uw hond is belangrijk. Voor een hond tot 10 kilo is een kussen van 50 centimeter geschikt. Voor grotere honden is een kussen van 90 centimeter aan te raden.
  • Bekijk de slaappositie van uw hond, zodat u het soort kussen eenvoudiger kunt bepalen
  • Houd rekening met de hoogte van het kussen, zodat een kleine hond hier gemakkelijk op kan gaan liggen
  • Koop een kussen van anti-allergisch materiaal voor honden met vacht- of huidproblemen
  • Wanneer uw hond op leeftijd is, kunt u het beste voor een plat kussen kiezen, zodat de gewrichten worden ontlast

Wanneer u naar een specifiek kussen op zoek bent, kunt u dit gerust aan onze medewerkers vragen. Wij zien snel of het artikel op voorraad is, en kunnen, wanneer dit niet het geval is, het artikel direct voor u bestellen. Vervolgens heeft u uw nieuwe hondenkussens snel in huis.

Koop uw hondenkussens bij ons!

Wilt u meteen een hondenkussen voor uw trouwe viervoeter kopen? Kom dan langs bij onze winkel, waar wij u ook graag advies geven. Ook wanneer u een specifieke vraag heeft, of contact met ons wenst op te nemen, is dit mogelijk. Bel ons nu via het telefoonnummer 030-6918301. Tevens kunt u ons mailen via info@tcvanee.nl. Bij Tuincentrum van Ee vindt u hondenkussens van hoge kwaliteit.

OPENINGSTIJDEN TUINCENTRUM VAN EE

  • Ma – Vr: 9:00 – 18:00
  • Za: 9:00 – 17:00
  • Zo: 12:00 – 16:00