skip to Main Content
Ma-Za: 09:00-17:00, Zo: geslotenLaden...     info@tcvanee.nl + (030) 691 83 01

De beste hondenmanden voor uw viervoeter

Bent u op zoek naar hondenmanden van goede kwaliteit? Kom naar Tuincentrum van Ee! Niet alleen zijn wij gespecialiseerd in planten en tuinartikelen, ook voor uw dierbenodigdheden kunt u bij ons terecht. Wij bestaan al sinds 1945 en hebben veel ervaring in huis. In ons uitgebreide aanbod kunt u ongetwijfeld snel een mand voor uw hond vinden. Ook kunnen wij u, wanneer nodig, van persoonlijk advies voorzien. Met onze hondenmanden kiest u voor kwaliteit!

Hondenmanden van Tuincentrum van Ee

Onze hondenmanden zijn allemaal van hoogwaardige kwaliteit. Door een mand voor uw hond te kopen, heeft hij of zij een fijne plek voor zichzelf. Wij bieden manden in vele maten, vormen en kleuren aan. Kom gerust eens langs in de winkel voor het huidige assortiment. U kunt dan zien welke aanbiedingen er op het moment gelden. Ook kunnen wij u passend advies geven.

Tuincentrum van Ee voor al uw hondenmanden

Tips bij het kopen van hondenmanden

Welke hondenmanden zijn geschikt voor uw hond? Om hierachter te komen, hebben wij een aantal belangrijke punten op een rijtje zit. Zo weet u waar u rekening mee moet houden bij u keuze.

  • Hoe groot uw hond is, bepaalt welke mand geschikt is. Een hond tot 10 kilo heeft voldoende aan een mand van 50 centimeter, maar bij een grote hond raden wij een mand van ten minste 90 centimeter aan
  • De hoogte van de mand is tevens van belang, zodat een kleine hond er ook eenvoudig in kan
  • Door de slaappositie van uw hond te bekijken, ziet u snel welke vorm mand goed is
  • Is uw hond op leeftijd? Zorg dan voor een zo plat mogelijke mand om de gewrichten te ontlasten
  • Voor honden met vacht- of huidproblemen is een anti-allergische hondenmand het meest geschikt

Bent u naar specifieke hondenmanden op zoek? Vraag ernaar bij onze medewerker. Deze bekijkt dan of het artikel op voorraad is. Is dit niet zo, dan bestellen wij het direct voor u. U heeft dan snel uw gewenste hondenmand bij u thuis.

Kom langs voor een ruim aanbod hondenspullen!

U wilt toch ook hondenmanden van de beste kwaliteit voor uw viervoeter? Kom snel naar onze winkel, zodat wij u een passend advies kunnen geven. Ook wanneer u vragen heeft en contact met ons wilt opnemen, kunt u ons bereiken via het telefoonnummer 030-6918301. Tevens kunt u ons mailen via info@tcvanee.nl. Met onze hondenmanden geeft u uw viervoeter pas echt wat extra’s!

OPENINGSTIJDEN TUINCENTRUM VAN EE

  • Ma – Vr: 9:00 – 18:00
  • Za: 9:00 – 17:00
  • Zo: 12:00 – 16:00