skip to Main Content
Ma-Za: 09:00-17:00, Zo: geslotenLaden...     info@tcvanee.nl + (030) 691 83 01

Ruim aanbod kattenspeeltjes

Bent u op zoek naar de leukste kattenspeeltjes? Kom naar Tuincentrum van Ee! Naast planten en tuinartikelen, hebben wij een ruim aanbod dierenbenodigdheden. Zo ook alles voor katten. Omdat wij sinds 1945 actief zijn, hebben wij veel ervaring. Ook kunnen wij u een persoonlijk advies geven. Wij hebben alleen maar kattenspeelgoed van de beste kwaliteit. Wilt u weten wat wij zoal hebben voor katten? Dan vertellen wij u graag meer over onze kattenspeeltjes.

Onze kattenspeeltjes

Vooral binnenkatten doet u met kattenspeeltjes een groot plezier, maar ook buitenkatten kunnen ervan genieten om lekker achter een balletje aan te rennen. Met ons kattenspeelgoed zal uw kat zich hoe dan ook vermaken! Door ervoor te zorgen dat uw kat voldoende speeltjes heeft, kan hij zelf kiezen waar hij mee speelt. Zo zal uw kat zich niet snel vervelen. Binnenkatten krijgen via deze manier voldoende beweging. Ook wordt hun natuurlijke gedrag gestimuleerd en zorgen de speeltjes voor minder stress. Om uw kat mentaal gezond te houden, zijn intelligente speeltjes een echte aanrader. Wij hebben kattenspeeltjes van hoogwaardige merken, die ook nog eens veilig zijn. Bekijk het ruime assortiment in onze winkel!

Kattenspeeltjes vindt u bij Tuincentrum van Ee

Met of zonder geluid

Wij hebben kattenspeeltjes met of zonder geluid. Sommige katten rennen graag achter een pluche muisje of een hengel aan. Ook speelgoed dat geluid maakt, kan uw kat veel plezier geven. Denk aan een muis op batterijen of een knisperbal. Kauwen uw katten graag op het speelgoed? Dan raden wij speelgoed op batterijen sterk af. In dat geval kunnen wij u adviseren te kiezen voor stevig speelgoed, wat uw kat niet snel kapot zal bijten. Wij geven u hierover graag een goed advies, zodat u straks het juiste speeltje voor uw kat in huis haalt.

De speeltunnel

De speeltunnel valt onder de meest populaire kattenspeeltjes. Omdat katten zo graag bezig zijn met dozen, zullen zij zich ook in een speeltunnel prima vermaken. Ze kunnen zich verbergen en door de tunnel heen rennen. Onze speeltunnels zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen, zoals textiel en kunststof. Niet ieder materiaal gaat even lang mee, maar bij Tuincentrum van Ee vindt u een speeltunnel van hoge kwaliteit.

Kom langs voor onze kattenspeeltjes

De beste kattenspeeltjes voor uw kat kopen? Breng dan nu een bezoek aan onze winkel. Wanneer nodig geven we u graag een passend advies. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op, zodat wij ze snel kunnen beantwoorden. U kunt ons bellen via 030-6918301. Ook kunt u ons mailen via info@tcvanee.nl. Met onze kattenspeeltjes zal uw kat zich zeker vermaken!

OPENINGSTIJDEN TUINCENTRUM VAN EE

  • Ma – Vr: 9:00 – 18:00
  • Za: 9:00 – 17:00
  • Zo: 12:00 – 16:00