skip to Main Content
Ma-Za: 09:00-17:00, Zo: geslotenLaden...     info@tcvanee.nl + (030) 691 83 01

Groot aanbod kattenspullen

De beste kattenartikelen vindt u bij Tuincentrum van Ee. Wij zijn niet alleen experts op het gebied van planten en tuinartikelen. Ook huisdieren hebben onze aandacht. Wij bestaan sinds 1945 en hebben daarmee jarenlange ervaring in huis. De beste voeding, speeltjes en verzorgingsartikelen, dat verdient uw kat altijd. Daarom hebben wij veel verschillende kattenspullen in ons aanbod. En wist u al dat wij u ook een advies op maat kunnen geven? Katten zijn bijvoorbeeld kieskeurig als het om hun eten gaat, waardoor iedere kat andere voeding nodig heeft. Ook voor andere benodigdheden voor uw kat geven we advies. Wij informeren u graag over ons uitgebreide aanbod kattenartikelen.

Kattenspullen bij Tuincentrum van Ee

Wij hebben veel verschillende kattenspullen te bieden, zoals voeding, speelgoed en verzorgingsartikelen. Vooral de juiste voeding is belangrijk voor uw kat, zodat de vacht en tanden gezond blijven. Wij geven u hierover graag advies. In ons assortiment kattenartikelen vindt u onder andere:

Wij bieden kattenspullen van kwalitatief hoogwaardige merken. Een gezonde en blije kat is altijd ons doel. Bekijk gerust eens het volledige assortiment in onze winkel. U ziet dan direct welke acties er op dit moment gelden en u kunt bovendien profiteren van hoge kortingen.

Kattenspullen vindt u bij Tuincentrum van Ee

Bepaald kattenartikel gezocht?

Zoekt u bepaalde kattenspullen? Vraag het dan aan onze medewerkers. Wij zien meteen of het artikel op voorraad is. Wanneer dit niet het geval is, bestellen wij het artikel direct voor u. Daarna wordt het artikel snel naar u thuis verzonden. Neem ook eens een kijkje in onze webshop, waar wij ons aanbod dierenbenodigdheden op hebben geplaatst. Heeft u gevonden wat u zocht? Dan bestelt u meteen eenvoudig online. Na uw bestelling, kunt u uw artikelen binnen een paar dagen bij u thuis verwachten.

Bezoek ons voor uw kattenspullen!

Wilt u de beste kattenartikelen voor uw kat kopen? Kom dan direct naar onze dierenafdeling. Wij staan u graag te woord en kunnen u ook advies op maat geven. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons bellen via het telefoonnummer 030-6918301. Tevens kunt u ons mailen via info@tcvanee.nl. Onze kattenartikelen zijn een must voor een gezonde kat!

OPENINGSTIJDEN TUINCENTRUM VAN EE

  • Ma – Vr: 9:00 – 18:00
  • Za: 9:00 – 17:00
  • Zo: 12:00 – 16:00