skip to Main Content
Ma-Za: 09:00-17:00, Zo: geslotenLaden...     info@tcvanee.nl + (030) 691 83 01

Kattenvoer van topkwaliteit

Het beste kattenvoer voor uw huisdier haalt u bij Tuincentrum van Ee! Wij zijn niet alleen experts op het gebied van planten en tuinartikelen, maar zijn ook gespecialiseerd in dierenbenodigdheden. Voor uw kat hebben wij alleen maar het beste te bieden. Omdat wij sinds 1945 bestaan, hebben wij veel ervaring in huis. Hierdoor kunt u ook bij ons terecht voor een persoonlijk advies. Wij hebben voer van hoogwaardige kwaliteit voor alle katten. Ook voor uw kat zal u snel het beste kattenvoer in onze dierenwinkel vinden.

Het juiste kattenvoer

De juiste soort kattenvoer is erg belangrijk voor uw kat. Wij bieden voor elk ras en iedere leeftijd de beste voeding. Iedere kat heeft zo zijn eigen voorkeuren als het om eten gaat. Ook de leeftijd van uw kat is iets waar u rekening mee moet houden. Heeft u een kitten of is uw kat al een echte senior? Wij geven passend advies, zodat u straks het juiste kattenvoer in handen heeft.

Kattenvoer nodig? Kom langs bij Tuincentrum van Eed

Droogvoer of natvoer?

Wij hebben in ons assortiment kattenvoer zowel droogvoer als natvoer. U kunt beide soorten voer als basisvoeding voor uw kat gebruiken. Ze kunnen elkaar ook aanvullen. Droogvoer blijft langer goed en kan lang in de voerbak blijven liggen. Let er wel op dat uw kat voldoende te drinken heeft. Om ervoor te zorgen dat uw kat voldoende vocht binnenkrijgt, kunt u de dagelijkse voeding aanvullen met natvoer. Katten vinden dit vaak erg lekker. Zorg dat u hierbij altijd kattenbrokken beschikbaar heeft, zodat uw kat zijn tanden goed kan gebruiken.

Voer voor iedere leeftijd

Bij Tuincentrum van Ee vindt u kattenvoer voor katten van iedere leeftijd. Denk aan kleinere brokjes voor kittens en zacht voer voor een senior. Ook bieden wij voer in verschillende samenstellingen aan. Zo groeit een kitten nog volop en heeft deze meer energie nodig. Dit terwijl een senior juist een andere soort voeding nodig heeft om overgewicht te voorkomen. Wilt u persoonlijk advies? Dan geven wij u dit graag, zodat u zeker weet dat het kattenvoer geschikt is voor de leeftijd van uw kat.

Kom langs voor kattenvoer

Wilt u het beste kattenvoer voor uw kat? Kom dan meteen naar onze dierenafdeling. Wij voorzien u graag van een advies op maat. Heeft u vragen over onze voeding of een andere vraag? Neem ook dan gerust contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken via
030-6918301. Tevens kunt u ons mailen via info@tcvanee.nl. Met kattenvoer van Tuincentrum van Ee blijft uw kat gezond!

OPENINGSTIJDEN TUINCENTRUM VAN EE

  • Ma – Vr: 9:00 – 18:00
  • Za: 9:00 – 17:00
  • Zo: 12:00 – 16:00