skip to Main Content
Ma-Za: 09:00-17:00, Zo: geslotenLaden...     info@tcvanee.nl + (030) 691 83 01

Koop bij ons de benodigde meststoffen

Wilt u goede, biologische meststoffen kopen voor uw tuinplanten, kamerplanten, gazon of moestuin? Bezoek Tuincentrum van Ee in Zeist. Wij hebben voor elke plant de juiste mest. Zo kunt u bij ons mest voor rozen, hortensia’s, fruit, mediterrane planten, maar ook voor hagen kopen. En wilt u weten welke mest u moet gebruiken voor uw gazon, moestuin, tuinplanten, kamerplanten of balkonplanten? Neem een kijkje tussen onze collectie meststoffen of laat u door onze specialisten adviseren. Wij zorgen er graag voor dat u de juiste meststoffen besluit te kopen.

Ontdek het belang van goede meststoffen

Alle planten hebben bemesting nodig. Niet alleen om in bloei te komen, maar ook zodat ze een sterke weerstand opbouwen tegen schimmels, ziektes en ongewenste insecten. Geeft u voldoende mest aan uw gazon, hortensia’s, rozen, mediterrane planten, fruit, hagen en moestuin? Dan floreren uw tuinplanten, balkonplanten en kamerplanten optimaal in hun bloeiperiode. Ook zullen ze een stuk minder last hebben van ziektes en schimmels. Een ander voordeel is dat goed bemeste planten een stuk makkelijker in onderhoud zijn. Bovendien zult u op lange termijn veel kosten gaan besparen op bestrijdingsmiddelen. Die zijn immers niet zo nodig als u onze kwalitatieve mest besluit te kopen!

Wanneer geeft u uw tuinplanten, kamerplanten en balkonplanten mest?

U wilt uw gazon, fruit, mediterrane planten, hortensia’s, rozen, moestuin en hagen natuurlijk zo lang mogelijk in mooie en gezonde staat houden. Daarom is het belangrijk uw planten in grond met goede meststoffen te verplanten. Op die manier blijven uw planten in elk geval de eerste maanden goed. Echter, na verloop van tijd zal er behoefte zijn aan nieuwe mest. Het blad begint bijvoorbeeld te verkleuren of de plant begint er wat slapjes bij te hangen. Kom in dat geval bij ons kwalitatieve mest kopen. Geef deze mest in het voorjaar tot het einde van de zomer aan uw planten. De mest die u bij ons kunt kopen is voorzien van stikstof, fosfor, kalium, kalk en magnesium. Deze stoffen zorgen voor mooie, groene planten, met een sterke wortelontwikkeling, een goede weerstand en een betere bodemstructuur.

Meststoffen kopen

Kom bij ons meststoffen kopen

Het kopen van onze meststoffen kan in ons tuincentrum of via onze webshop. Wilt u weten welke mest het beste past bij uw kamerplanten, tuinplanten, balkonplanten, hortensia’s, rozen, gazon, mediterrane planten, fruit, moestuin of hagen? Vraag het aan onze specialisten via 030-6918301, stuur een e-mail naar info@tcvanee.nl of kom direct naar ons tuincentrum om daar de juiste meststoffen te kopen!

OPENINGSTIJDEN TUINCENTRUM VAN EE

  • Ma - Do: 09:00 - 17:00
  • Vr: 09:00 - 17:00
  • Za: 09:00 - 17:00
  • Zo: GESLOTEN