skip to Main Content
Ma-Za: 09:00-17:00, Zo: geslotenLaden...     info@tcvanee.nl + (030) 691 83 01

Uw adres voor al uw moestuinspullen

Bent u op zoek naar moestuinspullen, zodat u ook uw eigen groente, fruit en kruiden kunt kweken? Kom naar Tuincentrum van Ee in Zeist. Bij ons vindt u alle moestuinbenodigdheden die u nodig heeft. Denk aan zaden, maar ook aan het juiste tuingereedschap, handschoenen en tuinsproeiers. Wij maken het graag mogelijk dat iedereen lekker kan tuinieren. Of u nou al jaren ervaring heeft in de tuin of nog onbekend bent met de gebruikelijke moestuinartikelen: u bent bij ons aan het juiste adres. Kortom, breng een bezoekje aan ons tuincentrum en kom al uw benodigde moestuinspullen kopen!

Kies de juiste zaden en moestuinartikelen

Als u wilt starten aan een moestuin, dan is het belangrijk te bepalen wat u daar zoal wilt laten groeien. Binnen ons assortiment aan moestuinbenodigdheden vindt u een grote variëteit aan groentezaden en kruiden. Heeft u zin in courgette? Tomaten? Spruitjes? Wortel? Of gaat u liever voor aardbeien, frambozen of rabarber? Bij ons tuincentrum vindt u het allemaal. Zodra u heeft bepaald wat u wilt laten groeien in uw eigen moestuin, is het essentieel de juiste meststoffen hiervoor te kopen. De mest die wij verkopen, is verrijkt met onder andere magnesium en fosfor. Deze stoffen helpen uw groente te beschermen tegen schimmels en ziektes. Ook zorgen ze voor een betere weerstand en een sterke wortelontwikkeling. Naast mest verkopen wij ook andere essentiële moestuinspullen, waaronder groenbemesters en tuingereedschap.

Ontdek ons assortiment aan moestuinbenodigdheden

Nu u gaat beginnen aan uw eigen moestuin, is het aan te raden meteen alle moestuinspullen aan te schaffen, die u nodig kunt hebben. Over welke moestuinartikelen hebben we het dan? Denk aan de basismaterialen: een schepje, een hark en tuinhandschoenen. Maar er is nog veel meer mogelijk. Denk aan snoeischaren, plantensteunen, ongediertebestrijding, netten tegen vogels, complete broeikassen en kweekaccessoires. Wilt u meer weten over ons assortiment aan moestuinartikelen? Breng dan een bezoekje aan ons tuincentrum of neem contact met ons op.

moestuin artikelen

Kom bij ons tuincentrum alle benodigde moestuinspullen kopen

Bent u op zoek naar moestuinspullen voor uw eigen moestuin? Bij ons tuincentrum treft u een zeer complete collectie aan moestuinbenodigdheden aan. Heeft u behoefte aan tips, advies en inspiratie op het gebied van tuinieren? Vraag de specialisten op onze afdeling met moestuinartikelen naar meer informatie. Wij helpen u graag gezonde en heerlijke groente, fruit en kruiden te kweken. Bezoek ons tuincentrum of neem contact met ons op door te bellen naar 030-6918301 of stuur een e-mail naar info@tcvanee.nl. Bij ons tuincentrum vindt u precies die moestuinspullen die u nodig heeft!

OPENINGSTIJDEN TUINCENTRUM VAN EE

  • Ma - Do: 09:00 - 17:00
  • Vr: 09:00 - 17:00
  • Za: 09:00 - 17:00
  • Zo: GESLOTEN