skip to Main Content
Ma-Za: 09:00-17:00, Zo: geslotenLaden...     info@tcvanee.nl + (030) 691 83 01

Nestkastjes van hoge kwaliteit

Nestkastjes voor uw tuinvogels gezocht? Deze vindt u bij Tuincentrum van Ee. Niet alleen zijn wij experts op het gebied van planten en tuinartikelen, ook huisdieren en vogels hebben onze aandacht. Wij hebben dan ook vogelartikelen van de beste kwaliteit. Wij zijn sinds 1945 actief en kunnen u, door onze jarenlange ervaring, een passend advies geven. Wij vertellen u graag meer over ons aanbod en het ophangen van nestkastjes.

De beste nestkastjes

Wij hebben de beste nestkastjes voor vogels. In ons assortiment vindt u deze in verschillende stijlen en afmetingen. Wanneer u een nestkastje van kwaliteit kiest, kunt u de tuinvogels enorm helpen. Het najaar is een goede tijd om een nestkastje op te hangen. Zo kunt u vogels namelijk een schuilplek geven tegen de regen en de kou. Vaak blijven vogels hetzelfde nestje gebruiken wanneer ze in het voorjaar gaan broeden. Onze nestkastjes hebben de juiste afmetingen en zijn gemaakt van sterke materialen. Hierdoor kunnen vogels veilig hun nest bouwen.

Nestkastjes voor vogels vindt u bij Tuincentrum van Ee

Een nestkastje ophangen

Gaat u nestkastjes ophangen, dan kunt u het beste uitkijken naar een rustige plek in uw tuin. Hang het kastje niet op een plek waar u zelf graag bent, bijvoorbeeld bij uw terras. De vogels zullen hier dan geen gebruik van maken. Bekijk ook of er struiken aanwezig zijn bij de gewenste plek. Vogels vinden het fijn om in struiken te zitten en kunnen zo eenvoudig in en uit het nestkastje vliegen. Hang het kastje op 2 meter hoogte richting het noordoosten of zuidoosten. Vermijd het westen in verband met eventuele jongen in het nest, want dit is de regenkant.

Benodigdheden

Om nestkastjes op de juiste manier op te hangen in uw tuin, heeft u maar een paar dingen nodig. Zo heeft u een schroevendraaier, schroef en natuurlijk het nestkastje zelf nodig. Het nestkastje heeft u snel opgehangen. Kies ervoor om het aan uw muur, een boom of tegen een schutting aan te plaatsen. Vervolgens draait u de schroef goed aan op deze plek, zodat het kastje stevig blijft hangen. Daarna kunt u het nestkastje eenvoudig met het haakje over de schroef heen schuiven. Kies ook voor het gemak van nestkastjes!

Koop uw nestkastjes bij ons

Wilt u ook kwalitatieve nestkastjes voor uw tuinvogels kopen? Breng dan snel een bezoek aan onze dierenafdeling en bekijk ons actuele aanbod. U kunt direct profiteren van de nieuwste aanbiedingen. Heeft u vragen over het kopen van een nestkastje of andere vragen? Neem contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer 030-6918301. Tevens kunt u ons mailen via info@tcvanee.nl. De leukste nestkastjes koopt u bij Tuincentrum van Ee.

OPENINGSTIJDEN TUINCENTRUM VAN EE

  • Ma – Vr: 9:00 – 18:00
  • Za: 9:00 – 17:00
  • Zo: 12:00 – 16:00