skip to Main Content
Ma-Za: 09:00-17:00, Zo: geslotenLaden...     info@tcvanee.nl + (030) 691 83 01

Uw adres voor diverse perkplanten

Bent u op zoek naar perkplanten? Tuincentrum van Ee biedt divers perkgoed aan voor zowel het voorjaar, de zomer, de herfst en de winter. Waar deze planten om bekend staan, zijn hun mooie kleuren. Ze zijn dan ook zeer geschikt om tuinen extra op te fleuren. Is uw tuin of terras voorzien van mooie borders? Verrijk deze dan met kleurrijk perkgoed. Zo kadert u duidelijk af waar uw tuin eindigt, maar behoudt uw tuin wel die prachtige, levendige look. Wij hebben perkgoed voor in elke tuin en perkplanten voor in elk seizoen.

Kom meer te weten over perkplanten

Perkplanten zijn eenjarige bloeiers. Ze zijn zeer populair, want ze geven direct kleur aan uw tuin. Schaft u nieuw perkgoed aan? Dan kunt u deze direct in uw border, perk of plantenbak zetten. Omdat ze relatief klein zijn, kunnen ze werkelijk overal geplaatst worden. Zelfs in potten en hangplanten zorgen ze voor een toegevoegde waarde waarde aan uw terras, tuin of balkon. Let alleen wel op wat de planten die u gekozen heeft behoeven aan zonlicht, schaduw en water. Vraag desnoods onze specialisten om extra informatie. Een ander voordeel van perkgoed, is dat het prachtig te combineren is met andere, grotere planten. Hierdoor worden deze planten vaak gebruikt als vulling om de tuingrond mee te verbergen.

Ontdek verschillende soorten perkgoed

Wanneer wenst u uw tuin te verrijken met nieuwe planten? Ideale perkplanten voor de herfst en winter zijn bijvoorbeeld:

  • Winterviolen
  • IJsbloemen
  • Winterheide

Bent u juist op zoek naar perkgoed voor in het voorjaar en de zomer? Kies dan voor bijvoorbeeld:

  • Begonia
  • Lobelia
  • Verbena

Waar u ook voor kiest, voor al het perkgoed geldt: plant deze planten in een geordend patroon, symmetrisch bijvoorbeeld. Zo geeft u uw tuin precies die toegevoegde waarde waar u naar op zoek bent. Kiest u juist liever voor een weelderige, speelse tuin? Zelfs dan zorgen bewust en netjes geplaatste planten voor een goede dynamiek en een sfeervol geheel.

Haal bij ons uw gewenste perkplanten

Wilt u uw tuin ook verrijken met mooi perkgoed? Breng dan een bezoekje aan ons ruime tuincentrum. Hier kunt u het gehele jaar door terecht voor de mooiste perkplanten. Wenst u advies of inspiratie over welke varianten het best tot hun recht komen in het voorjaar, de zomer, de herfst of de winter? Neem contact met ons op door te bellen naar 030-6918301, stuur een mail naar info@tcvanee.nl of breng een bezoekje aan ons tuincentrum. Dan nemen wij u graag mee in de wereld van het perkgoed!

OPENINGSTIJDEN TUINCENTRUM VAN EE

  • Ma - Do: 09:00 - 17:00
  • Vr: 09:00 - 17:00
  • Za: 09:00 - 17:00
  • Zo: GESLOTEN