skip to Main Content
Ma-Vr 09:00-18:00, Za 09:00-17:00, Zo 12:00-16:00Laden...     info@tcvanee.nl + (030) 691 83 01

Tuinaarde en potgrond vindt u uiteraard bij ons!

U wilt nieuwe bloemen in de aarde zetten of uw planten verpotten? De beste tuinaarde en potgrond vindt u uiteraard bij Tuincentrum van Ee! Of u nu op zoek bent naar tuinaarde, tuingrond, tuinturf of compost, bij ons vindt u het allemaal. Ons assortiment is ruim en u heeft de keuze uit diverse soorten potgrond. Wat dacht u van rozengrond, mediterrane grond, tuinplanten grond of zaai en stek grond, hortensia grond of zand? Indien u een moestuin heeft, is onze kwalitatief hoogwaardige moestuingrond zeer geschikt voor in uw moestuin. Kortom, bij Tuincentrum van Ee vindt u de beste soorten tuinaarde en potgrond.

Gebruik hydrokorrels bij uw tuinaarde en potgrond

Wilt u een plant verpotten en bent u van plan hier alleen tuinaarde en potgrond voor te gebruiken? Ho, stop! Dat is niet zo’n goed idee. Door alleen gebruik te maken van potgrond, gaat uw plant sneller rotten. En dat lijkt ons niet de bedoeling. Vul in plaats daarvan de bodem eerst met hydrokorrels. Dit voorkomt dat de wortels van uw plant snel gaan rotten. Tevens verbeteren zij de afwatering van uw plant. Voeg vervolgens pas de tuinaarde en potgrond toe.

Ons assortiment tuinaarde en potgrond

Tuincentrum van Ee heeft een ruim assortiment tuinaarde en potgrond. Wat dacht u van een mooie zak Pokon potgrond? Uitermate geschikt voor al uw kamer-, kuip-, perk- en vaste planten. Een zak van onze potgrond bevat, indien u voor een 40 liter zak kiest, voor 60 dagen aan plantenvoeding. Tevens is onze potgrond voorzien van een RHP Keurmerk. Dit keurmerk staat voor veilige en betrouwbare grond.

Biologische zaai en stek grond

Geeft u liever de voorkeur aan biologische zaai en stek grond? Wij hebben biologische zaai en stek grond van hoogwaardige kwaliteit in huis. Deze potgrond bevat voor circa 2 maanden aan biologische voeding en is geschikt voor het zaaien en stekken van zaden en jonge planten. Een uitkomst indien u een moestuin heeft of in potten en bakken wilt zaaien. Dit product heeft zowel een RHP Keurmerk als een MPS-certificaat. U kunt hiermee vertrouwen op veilige en duurzame grond.

Ja, ik wil meer informatie over jullie tuinaarde en potgrond

Wilt u meer informatie over onze tuinaarde en potgrond? Wilt u informatie over een specifieke grondsoort zoals hortensiagrond? Of heeft u advies nodig over het verpotten en stekken van uw planten? Neem dan contact met ons op via 030-6918301. Mailen kan ook via e-mailadres info@tcvanee.nl. Of breng eens een bezoekje aan onze showroom! Onze specialisten helpen u graag verder!

OPENINGSTIJDEN TUINCENTRUM VAN EE

  • Ma - Vr: 09:00 t/m 18:00
  • Za: 09:00 t/m 17:00
  • Zo: 12:00 t/m 16:00