Vandaag open van 09:00 tot 17:00 uur

Bezoek ons tuincentrum in de omgeving van Amersfoort

Ben je op zoek naar een tuinwinkel in omgeving van Amersfoort? Dan zit je helemaal goed bij Tuincentrum van Ee. Wij zijn het adres wanneer je nieuwe tuinplanten, kamerplanten of potten wilt kopen. De tuinwinkel is opgericht in 1945 en is sindsdien een begrip onder particulieren en ondernemers in de omgeving Amersfoort. Wij verkopen bijzondere kamerplanten, tuinplanten en alle plantbenodigdheden zoals meststoffen, tuingereedschap, potten, zaden, moestuinspullen en bestrijdingsmiddelen. Wil je meer te weten komen over de producten die wij verkopen? Neem dan contact met ons op vanuit Amersfoort of breng direct een bezoekje aan ons ruime tuincentrum.

Je tuin verrijken met vaste tuinplanten, hortensia’s, bomen en kruiden

Zoek je vaste tuinplanten die ieder jaar weer prachtig bloeien? Dan vindt je bij ons precies die vaste planten die je wenst. Denk aan groene bodembedekkers, rotsplanten of insectenlokkers. Daarnaast vindt je bij ons klimplanten, rozen, hortensia’s, rhododendrons of heesters in allerlei kleuren en maten. Wil je de tuin afschermen met mooie hagen? Wil je gezellige bomen plaatsen? Of wil je een fijne moestuin aanleggen? Wij hebben alles wat je nodig heeft. Wij bieden bijvoorbeeld groenten, kruiden en fruitbomen. Koop de juiste meststoffen, tuingereedschap, potten, zaden, bestrijdingsmiddelen of moestuinspullen om je tuin in optimale conditie te houden en volop te kunnen genieten.

Vind bij ons de mooiste kamerplanten, vijvervissen en vijverspullen

Ook binnen in je huis in Amersfoort kun je het nog extra gezellig maken door prachtige kamerplanten en bloemen toe te voegen. Onze specialisten helpen je graag met het uitkiezen van planten die bij u passen. Wilt u de planten op een donkere plek of juist een lichte plek zetten? Kies bijvoorbeeld voor cactussen of vetplanten wanneer u planten wilt die niet veel onderhoud vereisen. Wilt u genieten van een mooie bos bloemen in huis? Wij kunnen voor een uniek boeket zorgen door samen met u bloemen uit te zoeken. Wenst u uw tuin uit te breiden met een vijver? Wij verkopen alle vijverspullen en vissen die u hiervoor nodig heeft. Kortom, wij zijn uw totaalpartner op het gebied van tuin en planten. Wij kunnen u rond de feestdagen zelfs helpen aan een gezellige kerstboom met kerstverlichting in Amersfoort!

Voordelige tuinartikelen in regio Amersfoort?

Bent u op zoek naar de meest voordelige tuinartikelen in Amersfoort? Dan bent u bij Tuincentrum van Ee nabij Amersfoort aan het juiste adres. Wij hebben de beste aanbiedingen voor uw tuinartikelen, zoals zaden, potten, vazen en tuingereedschap. Wilt u een goede prijs voor uw tuinartikelen? Breng dan een bezoek aan Tuincentrum Amersfoort.

Neem contact op vanuit Amersfoort

Wilt u in Amersfoort ook genieten van prachtig groen in de vorm van vaste planten, klimplanten, hortensia’s, hagen, heesters of rozen? Of wilt u bloemen of kamerplanten kopen? Dan kunt u contact met ons opnemen via 030-6918301 of stuur een e-mail naar info@tcvanee.nl. Wij zien u graag verschijnen in onze tuinwinkel in Amersfoort.

Aanmelden voor digitale nieuwsbrief

Wilt u regelmatig onze digitale nieuwsbrief ontvangen? Meldt u dan hier aan!

Velden met * zijn verplicht.

Openingstijden

 • Maandag
  09:30 - 18:00
 • Dinsdag
  09:30 - 18:00
 • Woensdag
  09:30 - 18:00
 • Donderdag
  09:30 - 18:00
 • Vrijdag
  09:30 - 18:00
 • Zaterdag
  09:00 - 17:00
 • Zondag
  12:00 - 16:00
Toon alle openingstijden
Najaar bloeiersSiergrassenWolf Garten grasmaaiersTuin gereedschap, Gardena, Wolf GartenTuinhandschoenenLaarzen assortiment tuinGroot in tuingereedschapGarden sproeiers, slangen en water geven

Tip van de dag

Stof bladeren voorzichtig af met een vochtige doek. Doe dit zonder reinigingsmiddelen, want die kunnen de huidmondjes verstoppen.