Vandaag open van 09:30 tot 18:00 uur

Tuincentrum van Ee - Het tuincentrum dichtbij Amersfoort

Ben je op zoek naar een tuincentrum dichtbij Amersfoort? Dan zit je helemaal goed bij Tuincentrum van Ee. Wij zijn het tuincentrum voor jou wanneer je nieuwe tuinplanten, kamerplanten of potten wilt kopen. Kortom, voor al je huis- en tuinartikelen kun je terecht bij Tuincentrum van Ee. Ons tuincentrum is opgericht in 1945 en sindsdien een begrip onder de groenliefhebbers en bedrijven in de omgeving Amersfoort. Wij verkopen bijzondere kamerplanten, tuinplanten en alle plantbenodigdheden zoals meststoffen, tuingereedschap, potten, zaden, moestuinspullen en bestrijdingsmiddelen

Wil je meer te weten komen over de producten die wij verkopen? Neem dan een kijkje op de website of neem contact met ons op. Maar het liefst zien we je persoonlijk op locatie bij Tuincentrum van Ee. Op deze pagina kom je alles over ons tuincentrum te weten.

Tuincentrum van Ee

Plan je route

Fleur je tuin op met vaste tuinplanten, bomen en kruiden!

Zoek je vaste tuinplanten die ieder jaar weer prachtig bloeien? Bij Tuincentrum van Ee kennen we een breed assortiment aan vaste tuinplanten. Denk aan groene bodembedekkers, rotsplanten of bij- en vlinderlokkers. Daarnaast vind je bij ons ook prachtige klimplanten in allerlei soorten en maten. Wil je je tuin afschermen met mooie hagen? Of wil je prachtige bomen in je tuin hebben? Bij Tuincentrum van EE, dichtbij Amersfoort, koop je de juiste artikelen om je tuin prachtig te kunnen onderhouden. Tuincentrum van Ee is het tuincentrum nabij Amersfoort!

Tuincentrum van Ee voor de mooiste kamerplanten en bloemen

In ons tuincentrum dichtbij Amersfoort vind je een groot assortiment aan bekende en exotische kamerplanten. Onze specialisten helpen je graag met het kiezen van planten die bij jouw interieur en persoonlijke stijl passen. Bij ons vind je groene kamerplanten, bloeiende kamerplanten, bijzondere kamerplanten en prachtige potten voor elk soort plant.

Hou je van de pracht en praal die bloemen hebben? Bij Tuincentrum van Ee, dichtbij Amersfoort, vind je elk soort bloem die je je kunt bedenken. Ook bieden we prachtige bloemboeketten aan. Stel je liever zelf een bos samen? We helpen je graag met het creëren van de perfecte bos bloemen.

Voordelige tuinartikelen in regio Amersfoort?

Bent u op zoek naar voordelige tuinartikelen in Amersfoort? Dan bent u bij Tuincentrum van Ee op de juiste plek. Wij hebben altijd de beste aanbiedingen op tuinartikelen, zoals zaden, potten, vazen, planten, bloemen en tuingereedschap. De producten die in de aanbieding zijn gaan mee met het seizoen, zodat er altijd aanbiedingen zijn die aansluit op de huis- en tuinperiode die eraan komt.

Neem gerust contact met ons op

Zijn er bepaalde artikelen waarvan je niet zeker weet of we ze in ons assortiment hebben? Neem dan contact met ons op via 030-6918301 of stuur een e-mail naar info@tcvanee.nl. Wij helpen u graag telefonisch, via mail en uiteraard in ons tuincentrum nabij Amersfoort.

Plan je route

Aanmelden voor digitale nieuwsbrief

Wilt u regelmatig onze digitale nieuwsbrief ontvangen? Meldt u dan hier aan!

Velden met * zijn verplicht.

Openingstijden

 • Maandag
  09:30 - 18:00
 • Dinsdag
  09:30 - 18:00
 • Woensdag
  09:30 - 18:00
 • Donderdag
  09:30 - 18:00
 • Vrijdag
  09:30 - 18:00
 • Zaterdag
  09:00 - 17:00
 • Zondag
  12:00 - 16:00
Toon alle openingstijden
Najaar bloeiersSiergrassenWolf Garten grasmaaiersTuin gereedschap, Gardena, Wolf GartenTuinhandschoenenLaarzen assortiment tuinGroot in tuingereedschapGarden sproeiers, slangen en water geven

Tip van de dag

Let bij rozen vooral op sterroetdauw (zwarte vlekken) en meeldauw (het wit) en bestrijd deze schimmels direct als ze optreden.