skip to Main Content
Ma-Za: 09:00-17:00, Zo: geslotenLaden...     info@tcvanee.nl + (030) 691 83 01

Bezoek ons tuincentrum in de omgeving van Amersfoort

Bent u op zoek naar een tuinwinkel in omgeving van Amersfoort? Dan zit u helemaal goed bij Tuincentrum van Ee. Wij zijn het adres wanneer u nieuwe tuinplanten, kamerplanten of bloemen wilt kopen. De tuinwinkel is opgericht in 1945 en is sindsdien een begrip onder particulieren en ondernemers in de omgeving Amersfoort. Wij verkopen bijzondere bloemen, kamerplanten, tuinplanten en alle plantbenodigdheden zoals meststoffen, tuingereedschap, potten, zaden, moestuinspullen en bestrijdingsmiddelen. Wilt u meer te weten komen over de producten die wij verkopen? Neem dan contact met ons op vanuit Amersfoort of breng direct een bezoekje aan ons ruime tuincentrum.

Uw tuin verrijken met vaste tuinplanten, hortensia’s, bomen en kruiden

Zoekt u vaste tuinplanten die ieder jaar weer prachtig bloeien? Dan vindt u bij ons precies die vaste planten die u wenst. Denk aan groene bodembedekkers, rotsplanten of insectenlokkers. Daarnaast vindt u bij ons klimplanten, rozen, hortensia’s, rhododendrons of heesters in allerlei kleuren en maten. Wilt u tuin afschermen met mooie hagen? Wilt u gezellige bomen plaatsen? Of wilt u een fijne moestuin aanleggen? Wij hebben alles wat u nodig heeft. Wij bieden bijvoorbeeld groenten, kruiden en fruitbomen. Koop de juiste meststoffen, tuingereedschap, potten, zaden, bestrijdingsmiddelen of moestuinspullen om uw tuin in optimale conditie te houden en volop te kunnen genieten.

Vind bij ons de mooiste kamerplanten, vijvervissen en vijverspullen

Ook binnen in uw huis in Amersfoort kunt u het nog extra gezellig maken door prachtige kamerplanten en bloemen toe te voegen. Onze specialisten helpen u graag met het uitkiezen van planten die bij u passen. Wilt u de planten op een donkere plek of juist een lichte plek zetten? Kies bijvoorbeeld voor cactussen of vetplanten wanneer u planten wilt die niet veel onderhoud vereisen. Wilt u genieten van een mooie bos bloemen in huis? Wij kunnen voor een uniek boeket zorgen door samen met u bloemen uit te zoeken. Wenst u uw tuin uit te breiden met een vijver? Wij verkopen alle vijverspullen en vissen die u hiervoor nodig heeft. Kortom, wij zijn uw totaalpartner op het gebied van tuin en planten. Wij kunnen u rond de feestdagen zelfs helpen aan een gezellige kerstboom met kerstverlichting in Amersfoort!

GereedschappenTuincentrum Amersfoort

Voordelige tuinartikelen in regio Amersfoort?

Bent u op zoek naar de meest voordelige tuinartikelen in Amersfoort? Dan bent u bij Tuincentrum van Ee nabij Amersfoort aan het juiste adres. Wij hebben de beste aanbiedingen voor uw tuinartikelen, zoals zaden, potten, vazen en tuingereedschap. Wilt u een goede prijs voor uw tuinartikelen? Breng dan een bezoek aan Tuincentrum Amersfoort.

Neem contact op vanuit Amersfoort

Wilt u in Amersfoort ook genieten van prachtig groen in de vorm van vaste planten, klimplanten, hortensia’s, hagen, heesters of rozen? Of wilt u bloemen of kamerplanten kopen? Dan kunt u contact met ons opnemen via 030-6918301 of stuur een e-mail naar info@tcvanee.nl. Wij zien u graag verschijnen in onze tuinwinkel in Amersfoort.

OPENINGSTIJDEN TUINCENTRUM VAN EE

  • Ma - Do: 09:00 - 17:00
  • Vr: 09:00 - 17:00
  • Za: 09:00 - 17:00
  • Zo: GESLOTEN