Vandaag open van 09:00 tot 17:00 uur

Kom langs vanuit Culemborg in ons tuincentrum

Woon je in Culemborg? En zoek je een professionele en ervaren tuinwinkel waar je het hele jaar door terecht kunt voor je tuinplanten, kamerplanten, je tuingereedschap en misschien wel voor je kerstbomen? Dan zit je bij Tuincentrum van Ee in Zeist goed. Wij hebben al meer dan 70 jaar aan ervaring in het aanleggen en onderhouden van tuinen. Je kunt bij ons terecht voor onder andere cactussen, vetplanten, tuinplanten, kamerplanten, kruiden, zaden, potten en (vijver)vissen. Wat kunnen we voor je in Culemborg betekenen?

Routebeschrijving

Kies uit een grote collectie aan tuinartikelen vanuit Culemborg

Ons tuincentrum voelt als een waar paradijs. Met een grote voorraad aan tuinartikelen bieden wij veel aan onze klanten. Je kunt namelijk ook gebruik maken van onze hoveniersdiensten voor je tuin in Culemborg! Daarnaast informeren we je graag over onze hagen, hortensia’s, heesters, rozen, vetplanten, cactussen, klimplanten en rhododendrons. Deze informatie vullen we aan met advies over tuingereedschap, bestrijdingsmiddelen en meststoffen. We helpen je het hele jaar door: ‘s winters kun je zelfs bij ons vanuit Culemborg terecht voor een mooie kerstboom!

Het ruime assortiment van Tuincentrum van Ee nabij Culemborg

Ben je op zoek naar tuinartikelen? Kom dan naar Tuincentrum van Ee, nabij Culemborg. Wij hebben een ruim assortiment met bijvoorbeeld; TuinplantenKamerplanten, MeststoffenBestrijdingsmiddelenTuingereedschap en vele andere producten en diensten. Wil je deze voor een voordelige prijs, kom dan snel langs bij Tuincentrum van Ee.

Koop je zaden, potten, kruiden of bomen bij van Ee

Tuincentrum van Ee is het tuincentrum met de beste kwaliteit, met het meest diverse assortiment en met de meest behulpzame en persoonlijke medewerkers. Kom langs bij ons tuincentrum vanuit Culemborg en schaf prachtige fruitbomen, kamerplanten, tuinplanten, hagen, rozen, klimplanten, cactussen of kruiden en zaden bij ons aan. We voorzien je graag van advies. Heb je een idee voor je tuin en wenst je bijvoorbeeld een vijver? Dan denken wij met je mee in het kiezen van de juiste vijvervissen. Ook voorzien we je graag van ondersteunend tuingereedschap. Je kan contact met ons opnemen door ons te bellen op 030-6918301 of door een e-mail te sturen naar info@tcvanee.nl. We kijken ernaar uit om uw tuin te ontwerpen, te onderhouden of te voorzien van mooie planten in Culemborg!

Nieuwsbrief

Wil je onze actie mail ontvangen en nooit meer onze digitale folders en aanbiedingen missen? Meld je dan hier aan!
Wij slaan je gegevens secuur op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.

Openingstijden

 • Maandag
  09:30 - 18:00
 • Dinsdag
  09:30 - 18:00
 • Woensdag
  09:30 - 18:00
 • Donderdag
  09:30 - 18:00
 • Vrijdag
  09:30 - 18:00
 • Zaterdag
  09:00 - 17:00
 • Zondag
  12:00 - 16:00
Toon alle openingstijden

Tip van de dag

Een fijn voordeel: tussen bodembedekkers krijgt onkruid weinig kans.

Heesters

Heesters zijn alle houtachtige tuinplanten die na de winter verder groeien waar ze het voor- gaande seizoen waren gebleven. Ze sterven dus niet bovengronds af, zoals de vaste planten, maar maken wintervaste scheuten die elk jaar dikker worden. Een simpelere, maar minder nauwkeurige omschrijving…

Lees meer