Vandaag open van 09:30 tot 18:00 uur

Tuincentrum Culemborg

Woon je in Culemborg? En zoek je een professioneel en ervaren tuincentrum waar je het hele jaar door terecht kunt voor tuinplanten, kamerplanten, tuingereedschap en overige huis- en tuinartikelen? Dan is Tuincentrum van Ee het tuincentrum dichtbij Culemborg waar je al die tijd naar zocht! Ons team heeft ruim 70 jaar ervaring in het aanleggen en onderhouden van tuinen. Dit maakt ons tuincentrum dan ook een uniek tuincentrum in vergelijking met anderen. Wil je een winkelervaring waarbij zowel de producten als het advies uitstekend is? Ons tuincentrum dichtbij Culemborg nodigt je dan uit om langs te komen! Op deze pagina lees je alles over Tuincentrum van Ee.

Plan je route

Kies uit een grote collectie aan tuinartikelen

Ons tuincentrum voelt als een waar plantenparadijs. Met een grote voorraad aan tuinartikelen hebben wij voor iedere klant genoeg in ons assortiment. Op onze website kun je direct een kijkje nemen naar een deel van de tuinplanten en -artikelen die we aanbieden. We sommen er hieronder een aantal op:

Elk van deze categorieën is weer opgedeeld in subcategorieën. Kortom, bij Tuincentrum van Ee vind je alles wat je nodig hebt voor jouw tuin in of rondom Culemborg! Op locatie informeren we je graag over onze hagen, hortensia’s, heesters, rozen, vetplanten, cactussen, klimplanten en rhododendrons. Deze informatie vullen we aan met advies over tuingereedschap, bestrijdingsmiddelen en meststoffen. We helpen je het hele jaar door. En ‘s winters kun je zelfs bij ons terecht voor een mooie kerstboom! Daarom zijn wij hét tuincentrum dichtbij Culemborg.

Prachtige kamerplanten in ons tuincentrum dichtbij Culemborg

Kamerplanten zijn zeer populair over de hele wereld. Vaak kost het weinig moeite en tijd om ze te onderhouden, maar wat je daarvoor terugkrijgt… In ons tuincentrum dichtbij Culemborg vind je een groot assortiment aan populaire kamerplanten. Zo kun je bij ons terecht voor groenblijvende kamerplanten, bloeiende kamerplanten, bijzondere kamerplanten en ook de voeding en potten die je hiervoor nodig hebt. Ook adviseren we je graag en denken we met je mee om de beste kamerplanten voor in jouw kamer te vinden.

Vragen of verzoeken? Neem gerust contact met ons op!

Tuincentrum van Ee is het tuincentrum met een groot assortiment, ruim 70 jaar ervaring in tuinonderhoud en het meest gewaardeerde tuincentrum in omgeving Zeist. Kom langs bij ons tuincentrum vanuit Culemborg en schaf prachtige fruitbomen, kamerplanten, tuinplanten, hagen, rozen, klimplanten, cactussen of zaden bij ons aan. Je kan contact met ons opnemen door ons te bellen op 030-6918301 of door een e-mail te sturen naar info@tcvanee.nl. We kijken ernaar uit om uw tuin te ontwerpen, te onderhouden of te voorzien van mooie planten in Culemborg.

Plan je route

Nieuwsbrief

Wil je onze actie mail ontvangen en nooit meer onze digitale folders en aanbiedingen missen? Meld je dan hier aan!
Wij slaan je gegevens secuur op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.

Openingstijden

 • Maandag
  09:30 - 18:00
 • Dinsdag
  09:30 - 18:00
 • Woensdag
  09:30 - 18:00
 • Donderdag
  09:30 - 18:00
 • Vrijdag
  09:30 - 18:00
 • Zaterdag
  09:00 - 17:00
 • Zondag
  12:00 - 16:00
Toon alle openingstijden

Tip van de dag

Sproei in droge perioden liefst ’s avonds of ’s morgens vroeg zodat gras en planten niet kunnen verbranden in de zon.