skip to Main Content
Ma-Za: 09:00-17:00, Zo: geslotenLaden...     info@tcvanee.nl + (030) 691 83 01

Kom langs vanuit Culemborg in ons tuincentrum

Woont u in Culemborg? En zoekt u een professionele en ervaren tuinwinkel waar u het hele jaar door terecht kunt voor uw tuinplanten, kamerplanten, uw tuingereedschap en misschien wel voor uw kerstbomen? Dan zit u bij Tuincentrum van Ee in Zeist goed. Wij hebben al meer dan 70 jaar aan ervaring in het aanleggen en onderhouden van tuinen. U kunt bij ons terecht voor onder andere cactussen, vetplanten, tuinplanten, kamerplanten, kruiden, zaden, potten en (vijver)vissen. Wat kunnen we voor u in Culemborg betekenen?

Tuincentrum Culemborg

Kies uit een grote collectie aan tuinartikelen vanuit Culemborg

Ons tuincentrum voelt als een waar paradijs. Met een grote voorraad aan tuinartikelen bieden wij veel aan onze klanten. U kunt namelijk ook gebruik maken van onze hoveniersdiensten voor uw tuin in Culemborg! Daarnaast informeren we u graag over onze hagen, hortensia’s, heesters, rozen, vetplanten, cactussen, klimplanten en rhododendrons. Deze informatie vullen we aan met advies over tuingereedschap, bestrijdingsmiddelen en meststoffen. We helpen u het hele jaar door: ‘s winters kunt u zelfs bij ons vanuit Culemborg terecht voor een mooie kerstboom!

Kies voor onze hoveniers en laat uw tuin in Culemborg onderhouden

Bent u van plan om een nieuwe tuin aan te gaan leggen? Of heeft u een tuin in Culemborg die hard toe is aan een opfrisbeurt? Onze hoveniers kunnen onder andere een tuin voor u ontwerpen! Geef aan dat u bijvoorbeeld cactussen, (fruit) bomen, hortensia’s, heesters of hagen in uw tuin wenst en dit zal worden verwerkt in het ontwerp. Kiest u voor onze ontwerpdienst? Dan:

  • Adviseren wij u vrijblijvend
  • Wordt het beplantingsplan gebaseerd op de ligging van uw tuin in Culemborg
  • Krijg u nooit onverwachte kosten
  • Houden wij altijd persoonlijk contact met u in Culemborg
  • Staat onze plantendeskundige klaar om samen planten uit te zoeken in ons tuincentrum

Het ruime assortiment van Tuincentrum van Ee nabij Culemborg

Bent u op zoek naar tuinartikelen? Kom dan naar Tuincentrum van Ee, nabij Culemborg. Wij hebben een ruim assortiment met bijvoorbeeld; TuinplantenKamerplanten, SnijbloemenMeststoffenBestrijdingsmiddelen, Tuingereedschap en vele andere producten en diensten. Wilt u deze voor een voordelige prijs, kom dan snel langs bij Tuincentrum van Ee.

Koop uw zaden, potten, kruiden of bomen bij van Ee

Tuincentrum van Ee is het tuincentrum met de beste kwaliteit, met het meest diverse assortiment en met de meest behulpzame en persoonlijke medewerkers. Kom langs bij ons tuincentrum vanuit Culemborg en schaf prachtige fruitbomen, kamerplanten, tuinplanten, hagen, rozen, klimplanten, cactussen of kruiden en zaden bij ons aan. We voorzien u graag van advies. Heeft u een idee voor uw tuin en wenst u bijvoorbeeld een vijver? Dan denken wij met u mee in het kiezen van de juiste vijvervissen. Ook voorzien we u graag van ondersteunend tuingereedschap. U kunt contact met ons opnemen door ons te bellen op 030-6918301 of door een e-mail te sturen naar info@tcvanee.nl. We kijken ernaar uit om uw tuin te ontwerpen, te onderhouden of te voorzien van mooie planten in Culemborg!

OPENINGSTIJDEN TUINCENTRUM VAN EE

  • Ma - Do: 09:00 - 17:00
  • Vr: 09:00 - 17:00
  • Za: 09:00 - 17:00
  • Zo: GESLOTEN