Vandaag open van 09:30 tot 18:00 uur

Kom naar ons tuincentrum nabij De Bilt/Bilthoven

Breng een bezoekje aan Tuincentrum van Ee, gelegen nabij De Bilt/Bilthoven, als je vaste planten, zaden, kruiden en bloemen wilt kopen. Vanaf 1945 zijn wij al hét adres voor allerhande tuin artikelen. Dit praktische vakmanschap hebben we ruim 40 jaar geleden uitgebreid met een servicegerichte en klantvriendelijke tuinwinkel. Nu kunnen zowel particulieren als ondernemers bij ons terecht om hun gewenste bloemen, kamerplanten, tuinplanten, tuingereedschap, meststoffen, bestrijdingsmiddelen en potten te kopen. Welke bomen, kruiden en zaden wil je kopen bij ons ruime tuincentrum nabij De Bilt/Bilthoven?

Twijfel je nog welke vaste planten en meststoffen je wilt kopen?

Weet je nog niet precies of je de juiste rozen, rhododendrons of toch hortensia’s in je tuin in De Bilt/Bilthoven wilt planten? Twijfel je nog of je cactussen en vetplanten wilt kopen voor in je huis? Laat ons je in onze tuinwinkel voorzien van vrijblijvende inspiratie en advies. Kom langs in ons tuincentrum en ontdek welke bloemen en tuinplanten je het meeste aanspreken. Uiteraard kun je bij ons ook klimplanten en hagen kopen. En natuurlijk alle benodigde moestuinspullen voor je eigen moestuin! Dus wil je straks ook je eigen groenten, fruit en kruiden planten in je tuin in De Bilt/Bilthoven? Kom dan bij ons de zaden, handige potten en biologische bestrijdingsmiddelen en meststoffen kopen!

Kies voor je favoriete kamerplanten en tuinplanten

Wil je de welbekende tuinplanten, heesters, hagen, vaste planten, bloemen en kamerplanten kopen bij ons tuincentrum nabij De Bilt/Bilthoven? Of ben je op zoek naar wat uniekers? Neem in dat geval eens een kijkje tussen onze rhododendrons, fruitplanten, cactussen, vetplanten en bomen! Of verrijk uw tuin met een vijver met vissen. Bij onze tuinwinkel kunt u alle vijverspullen kopen die u nodig heeft voor een volwaardige vijver. Wij verkopen zelfs bijzondere vijvervissen! Een laatste punt waar wij je op willen wijzen, is dat onze tuinwinkel naast bomen en fruitbomen in de winter ook echte kerstbomen en mooie kerstverlichting verkoopt!

De beste aanbiedingen bij Tuincentrum van Ee, nabij De Bilt/ Bilthoven

Ben je op zoek naar tuinartikelen? Kom dan naar tuincentrum van Ee, nabij De Bilt/ Bilthoven. Wij bieden je een ruim assortiment aan tuinartikelen en hovenierdiensten. Neem een kijkje bij ons tuincentrum voor de beste prijs aanbiedingen en acties.

Bezoek ons om voor in De Bilt/Bilthoven zaden, groenten en bomen kopen

Kom langs in ons tuincentrum nabij De Bilt/Bilthoven, als je mooie bloemen of kamerplanten, zoals rozen of hortensia’s, wilt kopen. Ook als je liever klimplanten, heesters, hagen, vaste planten of tuinplanten wenst, ben je bij ons aan het juiste adres. Wil je juist zaden, kruiden, fruitbomen en groenten planten in de tuin? Kom dan bij ons het juiste tuingereedschap en goede bestrijdingsmiddelen en meststoffen kopen. Heb je vragen? Bel 030-6918301, mail naar info@tcvanee.nl of breng een bezoekje aan onze tuinwinkel nabij De Bilt/Bilthoven!

Nieuwsbrief

Wil je onze actie mail ontvangen en nooit meer onze digitale folders en aanbiedingen missen? Meld je dan hier aan!
Wij slaan je gegevens secuur op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.

Openingstijden

 • Maandag
  09:30 - 18:00
 • Dinsdag
  09:30 - 18:00
 • Woensdag
  09:30 - 18:00
 • Donderdag
  09:30 - 18:00
 • Vrijdag
  09:30 - 18:00
 • Zaterdag
  09:00 - 17:00
 • Zondag
  12:00 - 16:00
Toon alle openingstijden
Engerlingen veroorzaken kale plekken in uw gazon!

Last van engerlingen in het gazon? Verticuteren, maaien, zaaien, bemesten, kalk strooien: het hele jaar loopt u hard te zwoegen om uw gazon in topconditie te houden, maar dan verschijnen er vanaf het voorjaar opeens lichte plekken in het gras. Vervolgens begint het gazon er steeā€¦

Lees meer