Vandaag open van 09:00 tot 17:00 uur

Het tuincentrum in de omgeving van Den Dolder

Ben je woonachtig in Den Dolder en zoekt je een tuinwinkel waar je de mooiste tuinplanten, kamerplanten en tuinbenodigdheden kunt kopen? Kom dan eens langs bij Tuincentrum van Ee. Wij zijn het adres voor nieuwe tuinplanten, kamerplanten en bloemen. Al sinds 1945 kun je terecht bij onze tuinwinkel in Zeist. Zoek je de juiste plantbenodigdheden zoals meststoffen, tuingereedschap, potten, zaden, moestuinspullen en bestrijdingsmiddelen? Ook dan zit je helemaal goed bij ons tuincentrum. Ben je benieuwd geworden naar wat wij te bieden hebben? Benader ons voor meer informatie of bezoek onze showroom vanuit Den Dolder.

Verrijk je tuin met vaste tuinplanten, klimplanten, bomen en kruiden

Wil je in Den Dolder genieten van een prachtige tuin vol kleuren en groen? Dan kunnen wij je helpen. Bij ons vindt je namelijk de mooiste vaste tuinplanten in de vorm van bodembedekkers, rotsplanten of insectenlokkers. Maar ook klimplanten, rozen, hortensia’s, rhododendrons of heesters in prachtige kleuren en allerlei maten. Kies voor mooie hagen om je tuin af te schermen en zorg voor schaduw in je tuin met groene bomen. Wil je extra kunnen genieten van je tuin? Leg dan een moestuin aan met heerlijke groenten, fruitbomen en kruiden. Wij verkopen alles wat je nodig heeft voor het onderhouden van je tuin. Denk bijvoorbeeld aan meststoffen, tuingereedschap, potten, zaden, bestrijdingsmiddelen of moestuinspullen. Wij laten je tuin in Den Dolder stralen als nooit tevoren.

Ook voor de mooiste kamerplanten, vijvervissen en vijverspullen

Wil je het interieur in Den Dolder opfleuren met mooie bloemen of kamerplanten? Wij helpen je graag met het uitzoeken van de kamerplant die bij je past. Iedere plek in uw huis heeft namelijk zijn eigen kenmerken. Is het bijvoorbeeld een lichte plek, een vochtige plek of een donkere plek? Ga bijvoorbeeld voor cactussen of vetplanten op lichte plekken met veel zon. Deze kamerplanten zijn goed bestand tegen de zon en droogte. Natuurlijk kun je ook altijd gaan voor unieke planten die onze medewerker voor je uitzoekt. Wil je de tuin verrijken met een vijver? Wij hebben alle vijverbenodigdheden en zelfs vissen te koop! Bij ons vindt je dus alle tuintoebehoren en planten die je wenst. Wij verkopen zelfs gezellige kerstbomen en kerstverlichting tijdens de feestdagen!

Ruim assortiment tuinartikelen in regio Den Dolder

Zoek je tuindecoratie? Kom dan naar tuincentrum van Ee, in de buurt van Den Dolder. Wij bieden je een ruim assortiment aan met tuinartikelen en hovenierdiensten. Neem een kijkje bij Tuincentrum van Ee voor de beste prijs aanbiedingen en acties.

Bezoek onze showroom vanuit Den Dolder

Ben je in Den Dolder benieuwd geworden naar onze tuinwinkel? Wil je ook de mooiste kamerplanten of vaste planten kopen? Of heb je  behoefte aan meer informatie over de klimplanten, hortensia’s, hagen, heesters en rozen die wij verkopen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 030-6918301, stuur een e-mail naar info@tcvanee.nl of bezoek direct ons tuincentrum vanuit Den Dolder.

Nieuwsbrief

Wil je onze actie mail ontvangen en nooit meer onze digitale folders en aanbiedingen missen? Meld je dan hier aan!
Wij slaan je gegevens secuur op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.

Openingstijden

 • Maandag
  09:30 - 18:00
 • Dinsdag
  09:30 - 18:00
 • Woensdag
  09:30 - 18:00
 • Donderdag
  09:30 - 18:00
 • Vrijdag
  09:30 - 18:00
 • Zaterdag
  09:00 - 17:00
 • Zondag
  12:00 - 16:00
Toon alle openingstijden
Coniferen

Coniferen is een verzamelnaam voor naaldbomen en -struiken. De meeste coniferen blijven in de winter groen, slechts enkele soorten, zoals de lariks verliest zijn naalden. Omdat de coniferen zo’n grote en veelzijdige ‘familie’ vormen, kunt u ze in uw tuin op veel verschillende manieren toepassen…

Lees meer