Vandaag open van 12:00 tot 16:00 uur

Bezoek ons tuincentrum in de omgeving van Doorn

Zoek je in Doorn een tuincentrum waar je terecht kunt voor tuinplanten, kamerplanten en tuinbenodigdheden? Dan ben je aan het juiste adres bij Tuincentrum van Ee. Het bedrijf dat in 1945 is opgericht, verkoopt de mooiste vaste tuinplanten, bomen, hagen, fruitplanten, kruiden, kamerplanten en bloemen. Maar ook voor tuinbenodigdheden zoals meststoffen, tuingereedschap, potten, zaden, moestuinspullen en bestrijdingsmiddelen kun je bij ons aankloppen. Ben je benieuwd geworden naar ons assortiment? Neem dan contact met ons op of bezoek ons groencentrum vanuit Doorn.

Prachtige vaste tuinplanten, klimplanten, bomen en kruiden in Doorn

Ieder mens en iedere tuin is anders. Zo ook je tuin in Doorn. Bij ons vindt je altijd de vaste tuinplanten, bomen of heggen die je zoekt. Denk aan bodembedekkers, rotsplanten of insectenlokkers. Daarnaast zijn er klimplanten, rozen, hortensia’s, rhododendrons en heesters te vinden in allerlei kleuren en maten. Om de tuin nog specialer te maken, kun je ook een mooie vijver of moestuin toevoegen. Wij verkopen prachtige vijver vissen en vijver benodigdheden en helpen je graag met het uitzoeken van mooie groenten, fruit en kruiden voor in uw moestuin. Wilt je de vijver en moestuin optimaal verzorgen? Dan kun je bij ons ook de juiste meststoffen, tuingereedschap, potten, zaden, bestrijdingsmiddelen of moestuinspullen kopen. Zo zul je in Doorn meer van je tuin genieten dan ooit tevoren.

Het adres om de mooiste kamerplanten te kopen

Groen in huis kan voor veel sfeer zorgen in je interieur in Doorn. Kies voor mooie kamerplanten. Weet je niet welke kamerplanten in je huis passen? Dan helpen onze specialisten graag met het uitkiezen van de juiste plant. Ga bijvoorbeeld voor cactussen of vetplanten wanneer je planten op een zonnige plek in huis wilt zetten. Wenst je een mooi passende kamerplant in je woonkamer? Kom dan langs voor de mooiste groenblijvende kamerplanten en bloeiende kamerplanten.

Hovenier nodig nabij Doorn? Kom naar Tuincentrum van Ee

Bij Tuincentrum van Ee bieden wij een ruim assortiment aan met voordelige tuinartikelen. Wij hebben mooie acties voor je tuinplanten, tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud in regio Doorn. Onze hoveniers kunnen u advies geven over uw tuin en helpen graag met het ontwerpen, aanleggen en onderhouden.

Bel of mail voor meer informatie vanuit Doorn

Wilt u in Doorn meer te weten komen over onze tuinwinkel? Wens je direct nieuwe kamerplanten of vaste planten te kopen? Of heb je behoefte aan meer informatie over onze klimplanten, hortensia’s, hagen, heesters en rozen? Benader ons dan via 030-6918301, stuur een e-mail naar info@tcvanee.nl of bezoek direct ons tuincentrum vanuit Doorn.

Nieuwsbrief

Wil je onze actie mail ontvangen en nooit meer onze digitale folders en aanbiedingen missen? Meld je dan hier aan!
Wij slaan je gegevens secuur op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.

Openingstijden

 • Maandag
  09:00 - 18:00
 • Dinsdag
  09:00 - 18:00
 • Woensdag
  09:00 - 18:00
 • Donderdag
  09:00 - 18:00
 • Vrijdag
  09:00 - 18:00
 • Zaterdag
  09:00 - 17:00
 • Zondag
  12:00 - 16:00
Toon alle openingstijden

Een nieuwe folder met nieuwe aanbiedingen.

Deze folder is geldig van 27 nov. 2023 t/m 5 dec. 2023.

Pas op voor anthracnose: gaten in uw planten

Planten met anthracnose? Planten met gaten zien er natuurlijk niet mooi uit, maar waar worden deze gaten door veroorzaakt? Misschien zag een of ander insect uw plant wel aan voor lekkere snack of complete maaltijd en heeft deze lekker zitten smikkelen. Dit zou natuurlijk heel ve…

Lees meer