skip to Main Content
Ma-Vr 09:00-18:00, Za 09:00-17:00, Zo 12:00-16:00Laden...     info@tcvanee.nl + (030) 691 83 01

Bezoek ons tuincentrum in de omgeving van Doorn

Zoekt u in Doorn een tuincentrum waar u terecht kunt voor tuinplanten, kamerplanten en tuinbenodigdheden? Dan bent u aan het juiste adres bij Tuincentrum van Ee. Het bedrijf dat in 1945 is opgericht, verkoopt de mooiste vaste tuinplanten, bomen, hagen, fruitplanten, kruiden, kamerplanten en bloemen. Maar ook voor tuinbenodigdheden zoals meststoffen, tuingereedschap, potten, zaden, moestuinspullen en bestrijdingsmiddelen kunt u bij ons aankloppen. Bent u benieuwd geworden naar ons assortiment? Neem dan contact met ons op of bezoek onze showroom vanuit Doorn.

Prachtige vaste tuinplanten, klimplanten, bomen en kruiden in Doorn

Ieder mens en iedere tuin is anders. Zo ook uw tuin in Doorn. Bij ons vindt u altijd de vaste tuinplanten, bomen of heggen die u zoekt. Denk aan bodembedekkers, rotsplanten of insectenlokkers. Daarnaast zijn er klimplanten, rozen, hortensia’s, rhododendrons en heesters te vinden in allerlei kleuren en maten. Om uw tuin nog specialer te maken, kunt u ook een mooie vijver of moestuin toevoegen. Wij verkopen prachtige vijver vissen en vijver benodigdheden en helpen u graag met het uitzoeken van mooie groenten, fruit en kruiden voor in uw moestuin. Wilt u uw vijver en moestuin optimaal verzorgen? Dan kunt u bij ons ook de juiste meststoffen, tuingereedschap, potten, zaden, bestrijdingsmiddelen of moestuinspullen kopen. Zo zult u in Doorn meer van uw tuin genieten dan ooit tevoren.

Het adres om de mooiste kamerplanten te kopen

Groen in huis kan voor veel sfeer zorgen in uw interieur in Doorn. Kies voor mooie kamerplanten. Weet u niet welke kamerplanten in uw huis passen? Dan helpen onze specialisten graag met het uitkiezen van de juiste plant. Ga bijvoorbeeld voor cactussen of vetplanten wanneer u planten op een zonnige plek in huis wilt zetten. Wenst u ook een mooi passend boeket in uw woonkamer? Laat onze bloemist dan unieke bloemen uitkiezen voor een mooi boeket op maat. Wilt u met de feestdagen extra gezelligheid in uw woning brengen? Wij verkopen ook prachtige kerstbomen en kerstverlichting voor een onvergetelijke kerst!

Tuincentrum Doorn

Hovenier nodig nabij Doorn? Kom naar Tuincentrum van Ee

Bij  Tuincentrum van Ee bieden wij een ruim assortiment aan met voordelige tuinartikelen. Wij hebben mooie acties voor uw tuinplanten, tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud in regio Doorn. Onze hoveniers kunnen u advies geven over uw tuin en helpen graag met het ontwerpen, aanleggen en onderhouden.

Bel of mail voor meer informatie vanuit Doorn

Wilt u in Doorn meer te weten komen over onze tuinwinkel? Wenst u direct nieuwe kamerplanten of vaste planten te kopen? Of heeft u behoefte aan meer informatie over onze klimplanten, hortensia’s, hagen, heesters en rozen? Benader ons dan via 030-6918301, stuur een e-mail naar info@tcvanee.nl of bezoek direct ons tuincentrum vanuit Doorn.

OPENINGSTIJDEN TUINCENTRUM VAN EE

  • Ma - Vr: 09:00 t/m 18:00
  • Za: 09:00 t/m 17:00
  • Zo: 12:00 t/m 16:00