Vandaag open van 09:30 tot 18:00 uur

Breng een bezoekje aan ons tuincentrum nabij Houten

Bezoek Tuincentrum van Ee als je groenten, kruiden, zaden en vaste planten wilt kopen voor je huis en tuin in Houten. Al sinds 1945 verrichten wij diverse hoveniersdiensten. Daarnaast zijn we ruim 40 jaar geleden begonnen met onze servicegerichte en klantvriendelijke tuinwinkel. Bij ons kunnen zowel particulieren als ondernemers hun lievelings bomen, kruiden, bloemen, zaden, tuinplanten en kamerplanten kopen. Uiteraard kun je bij ons ruime tuincentrum nabij Houten ook meststoffen, bestrijdingsmiddelen, potten en tuingereedschap kopen.

Kies alvast welke vaste planten en struiken je wilt kopen

Twijfel je nog een beetje wat je in de tuin in Houten wilt planten? In onze tuinwinkel voorzien wij je graag van inspiratie en advies. Houd je van rozen, rhododendrons en hortensia’s? Of wilt u uw huis of tuin een bijzondere sfeer geven door cactussen en vetplanten te kopen? Breng een bezoekje aan ons tuincentrum en ontdek uw favorieten. Bij ons kunt u naast bloemen en tuinplanten ook klimplanten en hagen kopen. En wij hebben alle benodigde moestuinspullen voor als u wilt beginnen aan een eigen moestuin! Lijkt het u wel wat? Uw eigen fruit, kruiden en groenten planten in uw tuin in Houten? Kom dan bij ons ook meteen biologische bestrijdingsmiddelen en meststoffen kopen!

Als je wat anders wenst dan kamerplanten en tuinplanten

Uiteraard kunt je bij ons tuincentrum nabij Houten de welbekende tuinplanten, bloemen, zaden, kamerplanten en bijpassende potten kopen. Maar dat is nog maar het begin. Gun je de tuin een échte make-over? Kom dan bij onze tuinwinkel de benodigde vijverspullen kopen voor een volwaardige vijver, inclusief vijvervissen! Wil je deze vijver met vissen omringen door heesters, fruitplanten, rhododendrons, vaste planten, cactussen, vetplanten, hagen of bomen? Laat u dan begeleiden in onze tuinwinkel. Zo koopt u de juiste exemplaren en ontvangt u nuttige tips. Wist u trouwens al dat u niet alleen bomen en fruitbomen kunt kopen bij ons, maar in de winter ook echte kerstbomen en mooie kerstverlichting?

Kom voor de beste acties naar Tuincentrum van Ee nabij Houten

Wilt u graag tuinartikelen kopen? Dan wilt u natuurlijk niet te veel betalen. Kom daarom naar Tuincentrum van Ee. Wij hebben een goede prijsgarantie voor u. Bekijk onze verschillende aanbiedingen en acties die we hebben voor uw tuinartikelen. Heeft u interesse? Breng dan een bezoek aan Tuincentrum van Ee.

Kom langs vanuit Houten als je zaden, groenten en bomen wilt kopen

Als je mooie tuinplanten of kamerplanten, zoals rozen of hortensia’s wenst, is het verstandig een bezoekje aan ons tuincentrum nabij Houten te brengen. Gaat je voorkeur juist uit naar klimplanten, hagen, heesters, vaste planten en tuinplanten? Of wil je liever kruiden, zaden, fruitbomen en groenten planten in uw tuin? En wenst u daarvoor nieuw tuingereedschap, bestrijdingsmiddelen en meststoffen te kopen? Bel in alle gevallen naar 030-6918301, stuur een e-mail naar info@tcvanee.nl of kom vandaag nog langs in onze tuinwinkel nabij Houten

Nieuwsbrief

Wil je onze actie mail ontvangen en nooit meer onze digitale folders en aanbiedingen missen? Meld je dan hier aan!
Wij slaan je gegevens secuur op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.

Openingstijden

 • Maandag
  09:30 - 18:00
 • Dinsdag
  09:30 - 18:00
 • Woensdag
  09:30 - 18:00
 • Donderdag
  09:30 - 18:00
 • Vrijdag
  09:30 - 18:00
 • Zaterdag
  09:00 - 17:00
 • Zondag
  12:00 - 16:00
Toon alle openingstijden
Basis tuingereedschap

Het duurste tuingereedschap hoeft niet persé het beste tuingereedschap te zijn. Het gaat om het gebruik. De zwaarste professionele kwaliteit is niet altijd noodzakelijk. Bij uw tuincentrum vindt u alle soorten tuingereedschap in diverse uitvoeringen en prijsklassen. Deze tips helpen u bij de jui…

Lees meer