Vandaag open van 09:30 tot 18:00 uur

Het tuincentrum in de omgeving van Leusden

Zoek je in de omgeving van Leusden een tuincentrum waar je terecht kunt voor de mooiste tuinplanten, kamerplanten en bloemen? Breng dan een bezoekje aan Tuincentrum van Ee. Onze prachtige tuinwinkel is opgericht in 1945 en is sindsdien dé plek voor prachtige bloemen, kamerplanten en tuinplanten. Ook voor alle tuin- en plantbenodigdheden zoals meststoffen, tuingereedschap, potten, zaden, moestuinspullen en bestrijdingsmiddelen ben je bij ons aan het juiste adres. Lees verder voor meer informatie over de producten die wij verkopen of bezoek direct ons ruime tuincentrum vanuit Leusden.

Verrijk je tuin met vaste tuinplanten, hortensia’s, bomen en kruiden

Wilt je in Leusden graag prachtige vaste tuinplanten kopen? Dan willen wij je graag helpen met de mooiste planten die elk jaar weer bloeien. Je kunt bij ons bijvoorbeeld kiezen voor prachtige bodembedekkers, rotsplanten of insectenlokkers. Maar ook bloeiende klimplanten, rozen, hortensia’s, rhododendrons of heesters kunnen je tuin echt verrijken met rustgevend groen en frisse kleuren. Scherm je tuin af met mooie hagen, plaats statige bomen of geniet van je eigen moestuin! Bij ons vindt je alle benodigdheden om de ideale tuin te verwezenlijken. Kies voor heerlijke groenten, fruitbomen of geurige kruiden planten. Wij geven je graag advies bij het uitzoeken van passende planten en benodigdheden zoals meststoffen, tuingereedschap, potten, zaden, bestrijdingsmiddelen of moestuinspullen.

De mooiste kamerplanten, vijvervissen en vijverspullen

Onze tuinwinkel heeft je in Leusden meer te bieden. Naast tuinplanten, moestuin spullen en bomen vindt je bij ons ook de mooiste kamerplanten en bloemen. Overleg met onze specialisten waar je plant komt te staan en bepaal op basis daarvan welke kamerplant het beste bij je past. Ga bijvoorbeeld voor cactussen en vetplanten die heel makkelijk in onderhoud zijn. Ook voor prachtige snijbloemen kun je bij onze tuinwinkel terecht. Voor een unieke creatie assisteren wij je graag met het uitzoeken van de mooiste bloemen. Wil je een prachtige vijver in de tuin laten plaatsen? Bezoek ons vanuit Leusden en kies de vijverspullen en vissen die je wenst. Wij zijn dus jouw totaalpartner wat betreft planten en tuinspullen. Zelfs voor een gezellige kerstboom inclusief kerstverlichting zit je bij ons helemaal goed.

Het ruime assortiment van Tuincentrum van Ee nabij Leusden

Bent u op zoek naar voordelige tuinartikelen? Kom dan naar Tuincentrum van Ee, nabij Leusden. Wij hebben een ruim assortiment met onder andere: TuinplantenKamerplanten, MeststoffenBestrijdingsmiddelenTuingereedschap  en vele andere producten en diensten. Wilt u deze voor een voordelige prijs, kom dan snel langs bij Tuincentrum van Ee, vanuit Leusden.

Bezoek onze tuinwinkel vanuit Leusden

Wenst je in Leusden ook uw tuin te verrijken met groene vaste planten, klimplanten, hortensia’s, hagen, heesters of rozen? Of wilt u meer groen in uw huis brengen met kamerplanten en potten? Neem dan voor meer informatie contact met ons op door te bellen naar 030-6918301 of stuur een e-mail naar info@tcvanee.nl. Natuurlijk kunt u ook direct onze tuinwinkel bezoeken vanuit Leusden.

Nieuwsbrief

Wil je onze actie mail ontvangen en nooit meer onze digitale folders en aanbiedingen missen? Meld je dan hier aan!
Wij slaan je gegevens secuur op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.

Openingstijden

 • Maandag
  09:30 - 18:00
 • Dinsdag
  09:30 - 18:00
 • Woensdag
  09:30 - 18:00
 • Donderdag
  09:30 - 18:00
 • Vrijdag
  09:30 - 18:00
 • Zaterdag
  09:00 - 17:00
 • Zondag
  12:00 - 16:00
Toon alle openingstijden
Meeldauw gesignaleerd?

Meeldauw gesignaleerd? Geen paniek! Bestrijding van deze schimmel is goed mogelijk. Het is wel belangrijk dat u er snel mee begint, want voor u het weet is een groot deel van uw planten bedekt met een wit/grijs schimmelpluis. Vooral als uw gewassen er gevoelig voor zijn, gaat he…

Lees meer