skip to Main Content
Ma-Za: 09:00-17:00, Zo: geslotenLaden...     info@tcvanee.nl + (030) 691 83 01

Het tuincentrum in de omgeving van Leusden

Zoekt u in de omgeving van Leusden een tuincentrum waar u terecht kunt voor de mooiste tuinplanten, kamerplanten en bloemen? Breng dan een bezoekje aan Tuincentrum van Ee. Onze prachtige tuinwinkel is opgericht in 1945 en is sindsdien dé plek voor prachtige bloemen, kamerplanten en tuinplanten. Ook voor alle tuin- en plantbenodigdheden zoals meststoffen, tuingereedschap, potten, zaden, moestuinspullen en bestrijdingsmiddelen bent u bij ons aan het juiste adres. Lees verder voor meer informatie over de producten die wij verkopen of bezoek direct ons ruime tuincentrum vanuit Leusden.

Verrijk uw tuin met vaste tuinplanten, hortensia’s, bomen en kruiden

Wilt u in Leusden graag prachtige vaste tuinplanten kopen? Dan willen wij u graag helpen met de mooiste planten die elk jaar weer bloeien. U kunt bij ons bijvoorbeeld kiezen voor prachtige bodembedekkers, rotsplanten of insectenlokkers. Maar ook bloeiende klimplanten, rozen, hortensia’s, rhododendrons of heesters kunnen uw tuin echt verrijken met rustgevend groen en frisse kleuren. Scherm uw tuin af met mooie hagen, plaats statige bomen of geniet van uw eigen moestuin! Bij ons vindt u alle benodigdheden om uw ideale tuin te verwezenlijken. Kies voor heerlijke groenten, fruitbomen of geurige kruiden planten. Wij geven u graag advies bij het uitzoeken van passende planten en benodigdheden zoals meststoffen, tuingereedschap, potten, zaden, bestrijdingsmiddelen of moestuinspullen.

De mooiste kamerplanten, vijvervissen en vijverspullen

Onze tuinwinkel heeft u in Leusden meer te bieden. Naast tuinplanten, moestuin spullen en bomen vindt u bij ons ook de mooiste kamerplanten en bloemen. Overleg met onze specialisten waar uw plant komt te staan en bepaal op basis daarvan welke kamerplant het beste bij u past. Ga bijvoorbeeld voor cactussen en vetplanten die heel makkelijk in onderhoud zijn. Ook voor prachtige snijbloemen kunt u bij onze tuinwinkel terecht. Voor een unieke creatie assisteren wij u graag met het uitzoeken van de mooiste bloemen. Wilt u een prachtige vijver in uw tuin laten plaatsen? Bezoek ons vanuit Leusden en kies de vijverspullen en vissen die uw wenst. Wij zijn dus uw totaalpartner wat betreft planten en tuinspullen. Zelfs voor een gezellige kerstboom inclusief kerstverlichting zit u bij ons helemaal goed.

Siergras kopen tuin

Het ruime assortiment van Tuincentrum van Ee nabij Leusden

Bent u op zoek naar voordelige tuinartikelen? Kom dan naar Tuincentrum van Ee, nabij Leusden. Wij hebben een ruim assortiment met onder andere: TuinplantenKamerplanten, SnijbloemenMeststoffenBestrijdingsmiddelen, Tuingereedschap  en vele andere producten en diensten. Wilt u deze voor een voordelige prijs, kom dan snel langs bij Tuincentrum van Ee, vanuit Leusden.

Bezoek onze tuinwinkel vanuit Leusden

Wenst u in Leusden ook uw tuin te verrijken met groene vaste planten, klimplanten, hortensia’s, hagen, heesters of rozen? Of wilt u meer groen in uw huis brengen met kamerplanten en bloemen? Neem dan voor meer informatie contact met ons op door te bellen naar 030-6918301 of stuur een e-mail naar info@tcvanee.nl. Natuurlijk kunt u ook direct onze tuinwinkel bezoeken vanuit Leusden.

OPENINGSTIJDEN TUINCENTRUM VAN EE

  • Ma - Do: 09:00 - 17:00
  • Vr: 09:00 - 17:00
  • Za: 09:00 - 17:00
  • Zo: GESLOTEN