Vandaag open van 09:00 tot 17:00 uur

Breng een bezoekje aan onze tuinwinkel voor je tuin in Odijk

Ben je woonachtig in of nabij Odijk en ben je op zoek naar mooie tuinplanten, kamerplanten of misschien wel naar goed tuingereedschap voor de tuin? Breng dan eens een bezoekje aan Tuincentrum van Ee in Zeist. Wij hebben vele jaren ervaring in het aanleggen en onderhouden van tuinen. Wij verkopen onder andere zaden, kruiden, kamerplanten, tuinplanten, vetplanten en cactussen. Kom langs bij ons tuincentrum en we kijken graag naar wat we voor je kunnen betekenen.

Waan jezelf een weg in onze prachtige tuinproducten

Naast het feit dat wij een tuincentrum zijn, zijn wij nog veel meer dan dat. Onze tuinwinkel bestaat uit tuinproducten, maar ook uit hoveniersdiensten voor je in Odijk. Zij ontwerpen de tuin, leggen hem aan en onderhouden de tuin vervolgens. Wens je hortensia’s, hagen, heesters, rozen, vetplanten, cactussen, rhododendrons of klimplanten in de tuin? Kom langs bij onze tuinwinkel en we voorzien je van vrijblijvend advies. We adviseren je ook graag over het gebruik van hulpmiddelen voor de tuinplanten of kamerplanten. Denk hierbij aan tuingereedschap, bestrijdingsmiddelen of aan meststoffen. We helpen jouw en de tuin graag verder in Odijk.

Op zoek naar tuinartikelen met de laagste prijs? Kom dan naar Tuincentrum van Ee nabij Odijk

Bent u opzoek naar tuingereedschap met de laagste prijs? Bij tuincentrum van Ee, nabij Odijk, bieden wij een ruim assortiment aan van tuinartikelen met producten zoals tuingereedschap. Wij bieden de producten met een voordelige prijs aan. Wij hebben bij ons tuincentrum ook de beste acties en aanbiedingen.

Schaf je tuinplanten, bomen, zaden of potten aan bij ons

Stop met zoeken naar een tuincentrum en kom langs bij onze tuinwinkel vanuit Odijk. Voor de mooiste kamerplanten, tuinplanten, fruitbomen, hagen, rozen of klimplanten zit je bij ons goed. Wij voorzien je graag van advies en helpen je aan het juiste tuingereedschap. Je kunt daarnaast zelfs bij ons terecht voor kerstbomen en kerstverlichting. Mogen wij je in Odijk ook het hele jaar door van dienst zijn? Kom dan langs en koop je vijverspullen, je meststoffen, je kruiden, je zaden of je potten bij Tuincentrum van Ee. Bereik ons door te bellen naar 030-6918301 of door een e-mail te sturen naar info@tcvanee.nl en we helpen je graag verder in Odijk!

Nieuwsbrief

Wil je onze actie mail ontvangen en nooit meer onze digitale folders en aanbiedingen missen? Meld je dan hier aan!
Wij slaan je gegevens secuur op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.

Openingstijden

 • Maandag
  09:30 - 18:00
 • Dinsdag
  09:30 - 18:00
 • Woensdag
  09:30 - 18:00
 • Donderdag
  09:30 - 18:00
 • Vrijdag
  09:30 - 18:00
 • Zaterdag
  09:00 - 17:00
 • Zondag
  12:00 - 16:00
Toon alle openingstijden
Orchideeën / Phalaenopsis

Orchideeën groeien over de hele wereld. Ook in ons land zijn er verschillende soorten in het wild te vinden. Maar dat zijn maar bescheiden plantjes vergeleken bij de talloze prachtige tropische soorten. Een aantal van deze soorten doet het goed als kamerplant. Als u tenminste een aantal regels i…

Lees meer