skip to Main Content
Ma-Za: 09:00-17:00, Zo: geslotenLaden...     info@tcvanee.nl + (030) 691 83 01

Breng een bezoekje aan onze tuinwinkel voor uw tuin in Odijk

Bent u woonachtig in of nabij Odijk en bent u op zoek naar mooie tuinplanten, kamerplanten of misschien wel naar goed tuingereedschap voor uw tuin? Breng dan eens een bezoekje aan Tuincentrum van Ee in Zeist. Wij hebben vele jaren ervaring in het aanleggen en onderhouden van tuinen. Wij verkopen onder andere zaden, kruiden, kamerplanten, tuinplanten, vetplanten en cactussen. Kom langs bij ons tuincentrum en we kijken graag naar wat we voor u kunnen betekenen.

Waan uzelf een weg in onze prachtige tuinproducten

Naast het feit dat wij een tuincentrum zijn, zijn wij nog veel meer dan dat. Onze tuinwinkel bestaat uit tuinproducten, maar ook uit hoveniersdiensten voor u in Odijk. Zij ontwerpen uw tuin, leggen hem aan en onderhouden de tuin vervolgens. Wenst u hortensia’s, hagen, heesters, rozen, vetplanten, cactussen, rhododendrons of klimplanten in uw tuin? Kom langs bij onze tuinwinkel en we voorzien u van vrijblijvend advies. We adviseren u ook graag over het gebruik van hulpmiddelen voor uw tuinplanten of kamerplanten. Denk hierbij aan tuingereedschap, bestrijdingsmiddelen of aan meststoffen. We helpen u en uw tuin graag verder in Odijk!

Tuincentrum Odijk

Laat een hovenier uw tuin aanleggen in Odijk

Niet iedereen beschikt over groene vingers. Wilt u er daarom zeker van zijn dat de rozen, hortensia’s, heesters of de klimplanten die u heeft gekocht op een zorgvuldige en professionele manier worden geplant? Kies dan voor onze ervaren hoveniers en laat uw tuin ontwerpen. Geef vervolgens aan of u bijvoorbeeld fruitbomen of cactussen in uw tuin wenst. Ontwerpen wij uw tuin? Dan:

  • Ontvangt u eerst vrijblijvend advies
  • Baseren wij het beplantingsplan op de ligging van uw tuin in Odijk
  • Krijgt u nooit onverwachte kosten
  • Hebben wij altijd snel en persoonlijk contact met u
  • Kunt u samen met een plantendeskundige planten uitzoeken in het tuincentrum

Op zoek naar tuinartikelen met de laagste prijs? Kom dan naar Tuincentrum van Ee nabij Odijk

Bent u opzoek naar tuingereedschap met de laagste prijs? Bij tuincentrum van Ee, nabij Odijk, bieden wij een ruim assortiment aan van tuinartikelen met producten zoals tuingereedschap. Wij bieden de producten met een voordelige prijs aan. Wij hebben bij ons tuincentrum ook de beste acties en aanbiedingen.

Schaf uw tuinplanten, bomen, zaden of potten aan bij ons

Stop met zoeken naar een tuincentrum en kom langs bij onze tuinwinkel vanuit Odijk. Voor de mooiste kamerplanten, tuinplanten, fruitbomen, hagen, rozen of klimplanten zit u bij ons goed. Wij voorzien u graag van advies en helpen u aan het juiste tuingereedschap. U kunt daarnaast zelfs bij ons terecht voor kerstbomen en kerstverlichting. Mogen wij u in Odijk ook het hele jaar door van dienst zijn? Kom dan langs en koop uw vijverspullen, uw meststoffen, uw kruiden, uw zaden of uw potten bij Tuincentrum van Ee. Bereik ons door te bellen naar 030-6918301 of door een e-mail te sturen naar info@tcvanee.nl en we helpen u graag verder in Odijk!