Vandaag open van 09:00 tot 17:00 uur

Kom langs bij ons tuincentrum nabij Soest

Vaste planten, kruiden, zaden en fruitbomen kopen voor je tuin en huis in Soest, doe je bij Tuincentrum van Ee. Deze klantvriendelijke en servicegerichte tuinwinkel bestaat alweer meer dan 40 jaar. Onze hoveniersdiensten bieden we zelfs al sinds 1945 aan! Bij ons vindt je een zeer groot assortiment aan bloemen, kamerplanten, tuinplanten, bomen, kruiden en zaden. Uiteraard kunnen zowel particulieren als ondernemers ook bij ons terecht om kwalitatief tuingereedschap, meststoffen, bestrijdingsmiddelen en potten te kopen. Wees welkom in ons ruime tuincentrum nabij Soest!

Wil je vaste planten of toch klimplanten kopen?

Wil je rozen, hortensia’s of toch rhododendrons in je tuin in Soest planten? En overweegt je cactussen en vetplanten te kopen voor in huis, maar twijfel je nog? De specialisten van onze tuinwinkel adviseren en inspireren je graag. Zo kun je precies die keuze maken, die perfect bij je wensen aansluit. Bekijk in ons tuincentrum welke vaste planten, tuinplanten, klimplanten en hagen je zoal kunt kopen. Daarnaast bent u bij ons aan het juiste adres voor moestuinspullen. Wilt u in uw eigen moestuin in Soest zaden, kruiden, groenten en fruit planten? Vergeet dan niet bij ons de juiste potten en biologische meststoffen en bestrijdingsmiddelen te kopen!

Wat zijn je favoriete kamerplanten en tuinplanten?

Bij ons tuincentrum nabij Soest kunt u enorm veel verschillende tuinplanten, kamerplanten, hagen, heesters, vaste planten en bloemen kopen. Ook als u eens wat compleet anders wilt, zit u bij ons helemaal goed. Wat dacht u bijvoorbeeld van rhododendrons, cactussen, vetplanten, fruitplanten en bomen? Een ander leuk idee voor uw tuin, is om deze te verrijken met een vijver met vissen. Kom bij onze tuinwinkel precies die vijverspullen kopen die u wenst voor uw vijver. En maak kennis met onze bijzondere vijvervissen! Een laatste punt van aandacht is dat u bij onze tuinwinkel niet alleen bomen en fruitbomen kunt komen. Wij verkopen in de winter namelijk ook echte kerstbomen en sfeervolle kerstverlichting!

Op zoek naar voordelige tuinartikelen? Kom naar tuincentrum van Ee, nabij Soest

Wij bieden in de omgeving van Soest een ruim assortiment aan met voordelige tuinartikelen. Ons assortiment bestaat uit producten zoals kamerplantentuindecoratiemoestuin artikelen en siergrassen. Wij hebben ook vaak acties of aanbiedingen bij Tuincentrum van Ee, dus kom langs vanuit Soest.

Koop bij ons bloemen, zaden, groenten en bomen voor in Soest

Breng een bezoekje aan ons tuincentrum nabij Soest, als u kamerplanten of cactussen, rozen of hortensia’s bijvoorbeeld, wilt kopen. Uiteraard kunt bij ons ook terecht voor vaste planten, tuinplanten, klimplanten, heesters en hagen. Zoekt u juist naar zaden, kruiden, groenten en fruitbomen om te planten in uw tuin? Bij ons kunt hiervoor de juiste bestrijdingsmiddelen en meststoffen en goed tuingereedschap kopen. Vraag naar meer informatie via 030-6918301 of info@tcvanee.nl of kom naar onze tuinwinkel nabij Soest!

Nieuwsbrief

Wil je onze actie mail ontvangen en nooit meer onze digitale folders en aanbiedingen missen? Meld je dan hier aan!
Wij slaan je gegevens secuur op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.

Openingstijden

 • Maandag
  09:30 - 18:00
 • Dinsdag
  09:30 - 18:00
 • Woensdag
  09:30 - 18:00
 • Donderdag
  09:30 - 18:00
 • Vrijdag
  09:30 - 18:00
 • Zaterdag
  09:00 - 17:00
 • Zondag
  12:00 - 16:00
Toon alle openingstijden
Bloembollen

Zo gauw de winter over zijn hoogtepunt heen is, kondigen de sneeuwklokjes en krokussen de naderende lente aan. De eerste in een reeks bolgewassen die de Nederlandse tuinen in het voorseizoen kleur geven. Deze tips helpen u om nog meer plezier te hebben van uw bloembollen.

St…

Lees meer