Vandaag open van 09:30 tot 18:00 uur

Bezoek ons tuincentrum vanuit Soesterberg

Bij Tuincentrum van Ee, nabij Soesterberg, kun je diverse vaste planten, zaden, kruiden en bloemen kopen. Alweer meer dan 40 jaar komen zowel particulieren als ondernemers bij onze klantvriendelijke en servicegerichte tuinwinkel kamerplanten, tuinplanten, bomen, kruiden, zaden en bloemen kopen. Wij zijn dan ook al sinds 1945, met onze hoveniersdiensten, gespecialiseerd in groen. Ook als je behoefte hebt aan handige potten, kwalitatief tuingereedschap en biologische meststoffen en bestrijdingsmiddelen, ben je bij ons tuincentrum nabij Soesterberg aan het juiste adres.

Wil je bloemen of vaste planten kopen?

Twijfel je nog of je tuinplanten met kleur, zoals rozen, hortensia’s en rhododendrons, of groenblijvende planten, zoals cactussen en vetplanten, wilt kopen voor uw tuin in Soesterberg? Vraag de specialisten van onze tuinwinkel in dat geval vrijblijvend om advies en inspiratie. Wij begeleiden u graag naar de selectie bloemen, tuinplanten, klimplanten en hagen in ons tuincentrum die perfect aansluiten bij uw wensen. Bent u op zoek naar handige moestuinspullen? Ook die kunt u bij ons kopen. Wilt u zelf zaden, groenten, kruiden en fruit planten in uw moestuin in Soesterberg? Overweeg dan ook meteen de juiste potten en biologische meststoffen en bestrijdingsmiddelen te kopen!

Vind bij ons je favoriete kamerplanten en tuinplanten

Dat je bij ons tuincentrum nabij Soesterberg zo veel verschillende tuinplanten en kamerplanten kunt kopen, kan misschien wat overweldigend zijn. Waar te beginnen? Bekijk zelf welke , cactussen, vetplanten, fruitplanten en bomen je het meest aanspreken. Of geef aan ons de voorkeuren door. Dan begeleiden wij je naar de juiste planten en bloemen. Wens je een vijver in uw tuin? Inclusief vijvervissen voor erin en hagen, heesters, vaste planten en rhododendrons voor eromheen? Bezoek dan onze tuinwinkel om goede vijverspullen te kopen. En vergeet niet dat je bij onze tuinwinkel naast gewone bomen en fruitbomen ook echte kerstbomen en sfeervolle kerstverlichting kunt kopen in de winter!

 

Voordelige tuinartikelen bij tuincentrum Soesterberg

Op zoek naar voordelige kamerplanten? Kom dan naar tuincentrum Soesterberg. Wij bieden een ruim assortiment aan voordelige tuinartikelen, met onder andere Kamerplanten. Wij hebben ook regelmatig aanbiedingen en acties op onze tuinartikelen.

Kom bij ons nabij Soesterberg bloemen, bomen, zaden en groenten kopen

Kom langs bij ons tuincentrum nabij Soesterberg om mooie kamerplanten, rozen, hortensia’s of andere bloemen te kopen. Gaat je voorkeur uit naar vaste planten, klimplanten, tuinplanten, heesters en hagen? Of wil je voor de moestuin zaden, groenten, kruiden, fruitbomen, bestrijdingsmiddelen, meststoffen en tuingereedschap kopen? Bij ons kan het allemaal. Bel met vragen naar 030-6918301, stuur een mail naar info@tcvanee.nl of benader de specialisten in onze tuinwinkel nabij Soesterberg!

Nieuwsbrief

Wil je onze actie mail ontvangen en nooit meer onze digitale folders en aanbiedingen missen? Meld je dan hier aan!
Wij slaan je gegevens secuur op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.

Openingstijden

 • Maandag
  09:30 - 18:00
 • Dinsdag
  09:30 - 18:00
 • Woensdag
  09:30 - 18:00
 • Donderdag
  09:30 - 18:00
 • Vrijdag
  09:30 - 18:00
 • Zaterdag
  09:00 - 17:00
 • Zondag
  12:00 - 16:00
Toon alle openingstijden
Zomerbollen

Bij bloembollen denken we aan voorjaars-bloeiers als krokussen, narcissen en tulpen. Maar ook voor de zomer is er een flinke keus aan bloembollen. Deze gaan in mei de grond in. Met deze tips kunt u in de zomer en nazomer volop genieten van hun uitbundige bloemen.

Soorten

Lees meer