Vandaag open van 09:30 tot 18:00 uur

Bezoek ons tuincentrum nabij Utrecht

Wil je nieuwe kamerplantenvaste plantenkruiden en zaden kopen voor in uw tuin in Utrecht? Kom dan langs bij Tuincentrum van Ee. Wij zijn al sinds 1945 dé specialist als het gaat om de aanleg en het onderhoud van tuinen. Ruim 40 jaar geleden zijn wij daarnaast onze klantvriendelijke en servicegerichte tuinwinkel gestart. Elke particulier en ondernemer kan bij ons zijn of haar gewenste bloemen, kruiden, bomen, tuinplanten en kamerplanten kopen. Maar ook als je tuingereedschap, meststoffen, bestrijdingsmiddelen, zaden of potten wilt kopen, is het verstandig een bezoekje aan ons tuincentrum nabij Utrecht te brengen!

Routebeschrijving

Welke vaste planten of heesters / struiken wil je kopen?

Heb je al een idee waarmee je de tuin in Utrecht wilt verfraaien? Bezoek dan onze tuinwinkel en kom je gewenste klimplanten, tuinplanten en bloemen kopen. Houdt je heel erg van rozen? Of worden het toch hortensia’s? Heb je al eens rhododendrons, cactussen en vetplanten voor de tuin overwogen? Bij ons tuincentrum vindt je het allemaal. Een ander leuk idee is om hoogteverschillen te realiseren met behulp van hagen. En wat dacht je van dé trend van tegenwoordig: de moestuin! Kunt u ook niet wachten uw eigen fruit, kruiden en groenten te planten in Utrecht? Kom dan bij ons de benodigde moestuinspullen, zoals biologische meststoffen en bestrijdingsmiddelen, kopen!

Zoveel meer dan kamerplanten en tuinplanten

Welbekende tuinplanten, kamerplanten, zaden en potten kopen, kan bij vrijwel elk standaard tuincentrum in Utrecht. Bezoek juist onze tuinwinkel als je net dat beetje extra service, kwaliteit en exclusiviteit wenst. Zo kun je bij ons terecht voor een complete vijver. Wij verkopen alle benodigde vijverspullen en zelfs bijzondere vijvervissen. Kom bij ons meteen mooie hagen, heesters, cactussen, vetplanten, fruitplanten, rhododendrons, vaste planten of bomen kopen voor rondom de vijver! Kortom, bent je op zoek naar een tuinwinkel die net wat meer te bieden heeft? Bij ons kunt niet alleen voor bomen en fruitbomen terecht, maar ook voor kerstbomen en kerstverlichting!

Lage prijzen en acties bij Tuincentrum van Ee nabij Utrecht

Ben je op zoek naar tuinartikelen met de laagste prijzen? Kom dan langs bij Tuincentrum van Ee nabij Utrecht. Wij bieden een ruim assortiment aan met voordelige tuinartikelen. Wij hebben ook vaak acties en aanbiedingen bij ons tuincentrum.

Kom de gewenste zaden, groenten en bomen kopen nabij Utrecht

Wil je niets liever dan je eigen zaden, fruitbomen, kruiden en groenten planten in Utrecht? Overweeg je nieuwe kamerplanten, tuinplanten of tuindecoratie te kopen? Of is het tijd je tuin van mooie klimplanten, hortensia’s, heesters, rozen of hagen te voorzien? Je haalt dit alles bij ons tuincentrum. Wil je meer weten over ons tuingereedschap of over onze planten, bestrijdingsmiddelen of meststoffen? Bel naar 030-6918301 of stuur een e-mail naar info@tcvanee.nl. Wij heten je van harte welkom in onze tuinwinkel nabij Utrecht!

Nieuwsbrief

Wil je onze actie mail ontvangen en nooit meer onze digitale folders en aanbiedingen missen? Meld je dan hier aan!
Wij slaan je gegevens secuur op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.

Openingstijden

 • Maandag
  09:30 - 18:00
 • Dinsdag
  09:30 - 18:00
 • Woensdag
  09:30 - 18:00
 • Donderdag
  09:30 - 18:00
 • Vrijdag
  09:30 - 18:00
 • Zaterdag
  09:00 - 17:00
 • Zondag
  12:00 - 16:00
Toon alle openingstijden
Bladluizen in de tuin?!

Bladluizen komen vrij vaak voor en ze kunnen flink wat schade aanrichten, maar hoe herkent u deze plaag eigenlijk? En nog veel belangrijker: hoe voorkomt en bestrijdt u bladluizen. Wij helpen u hier graag bij! Het herkennen van bladluizen is moeilijker dan u denkt. Vaak hebben d…

Lees meer