skip to Main Content
Ma-Za: 09:00-17:00, Zo: geslotenLaden...     info@tcvanee.nl + (030) 691 83 01

Bezoek ons tuincentrum nabij Utrecht

Wilt u nieuwe bloemen, vaste planten, kruiden en zaden kopen voor in uw tuin in Utrecht? Kom dan langs bij Tuincentrum van Ee. Wij zijn al sinds 1945 dé specialist als het gaat om de aanleg en het onderhoud van tuinen. Ruim 40 jaar geleden zijn wij daarnaast onze klantvriendelijke en servicegerichte tuinwinkel gestart. Elke particulier en ondernemer kan bij ons zijn of haar gewenste bloemen, kruiden, bomen, tuinplanten en kamerplanten kopen. Maar ook als u tuingereedschap, meststoffen, bestrijdingsmiddelen, zaden of potten wilt kopen, is het verstandig een bezoekje aan ons tuincentrum nabij Utrecht te brengen!

Welke vaste planten of bloemen wilt u kopen?

Heeft u al een idee waarmee u uw tuin in Utrecht wilt verfraaien? Bezoek dan onze tuinwinkel en kom uw gewenste klimplanten, tuinplanten en bloemen kopen. Houdt u heel erg van rozen? Of worden het toch hortensia’s? Heeft u al eens rhododendrons, cactussen en vetplanten voor uw tuin overwogen? Bij ons tuincentrum vindt u het allemaal. Een ander leuk idee is om hoogteverschillen te realiseren met behulp van hagen. En wat dacht u van dé trend van tegenwoordig: de moestuin! Kunt u ook niet wachten uw eigen fruit, kruiden en groenten te planten in Utrecht? Kom dan bij ons de benodigde moestuinspullen, zoals biologische meststoffen en bestrijdingsmiddelen, kopen!

Zoveel meer dan kamerplanten en tuinplanten

Welbekende bloemen, tuinplanten, kamerplanten, zaden en potten kopen, kan bij vrijwel elk standaard tuincentrum in Utrecht. Bezoek juist onze tuinwinkel als u net dat beetje extra service, kwaliteit en exclusiviteit wenst. Zo kunt u bij ons terecht voor een complete vijver. Wij verkopen alle benodigde vijverspullen en zelfs bijzondere vijvervissen. Kom bij ons meteen mooie hagen, heesters, cactussen, vetplanten, fruitplanten, rhododendrons, vaste planten of bomen kopen voor rondom uw vijver! Kortom, bent u op zoek naar een tuinwinkel die net wat meer te bieden heeft? Bij ons kunt niet alleen voor bomen en fruitbomen terecht, maar ook voor kerstbomen en kerstverlichting!

tuincentrum utrecht

tuinplanten utrecht potten utrecht

Lage prijzen en acties bij Tuincentrum van Ee nabij Utrecht

Bent u op zoek naar tuinartikelen met de laagste prijzen? Kom dan langs bij Tuincentrum van Ee nabij Utrecht. Wij bieden een ruim assortiment aan met voordelige tuinartikelen. Wij hebben ook vaak acties en aanbiedingen bij ons tuincentrum.

Kom uw gewenste zaden, groenten en bomen kopen nabij Utrecht

Wilt u niets liever dan uw eigen zaden, fruitbomen, kruiden en groenten planten in Utrecht? Overweegt u nieuwe kamerplanten, tuinplanten of bloemen te kopen? Of is het tijd uw tuin van mooie klimplanten, hortensia’s, heesters, rozen of hagen te voorzien? U haalt dit alles bij ons tuincentrum. Wilt u meer weten over ons tuingereedschap of over onze planten, bestrijdingsmiddelen of meststoffen? Bel naar 030-6918301 of stuur een e-mail naar info@tcvanee.nl. Wij heten u van harte welkom in onze tuinwinkel nabij Utrecht!

OPENINGSTIJDEN TUINCENTRUM VAN EE

  • Ma - Do: 09:00 - 17:00
  • Vr: 09:00 - 17:00
  • Za: 09:00 - 17:00
  • Zo: GESLOTEN