Vandaag open van 12:00 tot 16:00 uur

Bezoek ons tuincentrum in Zeist

Ben je op zoek naar een veelzijdige tuinwinkel in Zeist? Breng een bezoekje aan Tuincentrum van Ee. Al sinds 1945 zijn wij dé specialist in aanleg en onderhoud van tuinen. Daarnaast kan elke particulier of ondernemer bij ons terecht voor tuinplanten, kamerplanten, kruiden, bomen en nog veel meer. Onze tuinwinkel staat al meer dan 40 jaar bekend om haar klantvriendelijkheid en uitstekende service. Wil je zaden, meststoffen, bestrijdingsmiddelen, tuingereedschap of potten kopen? Breng direct een bezoekje aan ons ruime tuincentrum in Zeist!

Welke vaste planten of bloemen wil je kopen voor in de tuin?

Weet je al precies waarmee je de tuin in Zeist wilt verrijken? Kom dan langs in onze tuinwinkel en kies direct uw favoriete tuinplanten, klimplanten en bloemen uit. Gaat uw voorkeur uit naar rozen? Of bent u toch meer gecharmeerd van hortensia’s? Iets spannender wordt het al als u kiest voor rhododendrons, cactussen en vetplanten. Een andere manier om uw tuin een ware-make over te geven, is om hoogteverschillen toe te voegen met behulp van hagen. En vergeet niet dé trend van tegenwoordig: de moestuin! Wilt je ook je eigen fruit, groenten en kruiden planten? Schaf bij ons in Zeist dan de juiste moestuinspullen aan, waaronder biologische meststoffen en bestrijdingsmiddelen.

Zoveel meer dan tuinplanten en kamerplanten

Bij een gemiddeld tuincentrum in Zeist kun je wel bloemen, zaden, potten, tuinplanten en kamerplanten kopen, maar daar houdt het vaak mee op. Onze tuinwinkel heeft nog veel meer te bieden. Heb je interesse in een vijver? Haal bij ons dan alle benodigde vijverspullen. Zelfs voor bijzondere vissen voor in uw vijver, bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u uw vijver omringen met mooie hagen, bomen, heesters, fruitplanten, cactussen, vetplanten, rhododendrons of andere vaste planten? Wij adviseren en inspireren u graag over de mogelijkheden. Kortom, wij zijn veel meer dan een tuinwinkel alleen. Zo verkopen wij naast onze gewone bomen en fruitbomen in de winter ook kerstbomen en kerstverlichting!

Voordelige tuinartikelen bij Tuincentrum Zeist

Ben je opzoek naar voordelige tuinartikelen? Kom dan langs bij ons Tuincentrum van Ee in Zeist. Wij bieden een ruim assortiment met voordelige tuinartikelen aan. Ons assortiment bestaat uit producten zoals tuingereedschaptuinzadenvijver artikelen en kamerplanten. Tuincentrum Zeist heeft de beste acties en aanbiedingen voor jouw tuin.

Kom de gewenste zaden, groenten en bomen kopen in Zeist

Wil je in Zeist mooie kamerplanten, tuinplanten of bloemen kopen? Kijkt u er naar uit je eigen zaden, fruitbomen, kruiden en groenten te planten? Of wens je de tuin te verfraaien met klimplanten, rozen, hortensia’s, heesters of hagen? Breng een bezoekje aan ons tuincentrum. Heb je vragen over onze planten, meststoffen, bestrijdingsmiddelen of over ons tuingereedschap? Bel 030-6918301 of stuur een e-mail naar info@tcvanee.nl. Wij zien u graag tegemoet in onze tuinwinkel in Zeist!

Nieuwsbrief

Wil je onze actie mail ontvangen en nooit meer onze digitale folders en aanbiedingen missen? Meld je dan hier aan!
Wij slaan je gegevens secuur op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.

Openingstijden

 • Maandag
  09:30 - 18:00
 • Dinsdag
  09:30 - 18:00
 • Woensdag
  09:30 - 18:00
 • Donderdag
  09:30 - 18:00
 • Vrijdag
  09:30 - 18:00
 • Zaterdag
  09:00 - 17:00
 • Zondag
  12:00 - 16:00
Toon alle openingstijden
Cactussen en vetplanten

Cactussen en vetplanten zijn nauwe familie van elkaar. Het verschil is dat alleen cactussen de kenmerkende knobbeltjes hebben waarop de naalden zijn ingeplant. Een verzamelnaam voor cactussen en vetplanten is 'succulenten'.
Een naam die aangeeft dat deze planten grote hoeveelheden water ku…

Lees meer