Vandaag open van 09:30 tot 18:00 uur

Tuinaarde, potgrond en meststoffen vind je uiteraard bij ons!

Op zoek naar nieuwe bloemen om in de aarde zetten of ben je van plan je planten te verpotten? De beste tuinaarde en potgrond vind je uiteraard bij Tuincentrum van Ee! Of je nu op zoek bent naar tuinaarde, tuingrond, tuinturf of compost, bij ons vind je het allemaal. Ons assortiment is ruim en je hebt de keuze uit diverse soorten potgrond. Wat dacht je van speciale rozengrond, mediterrane grond, tuinplanten grond of zaai en stek grond, hortensia grond of zand? Indien je een moestuin hebt, is onze kwalitatief hoogwaardige moestuingrond zeer geschikt voor in de moestuin. Kortom, bij Tuincentrum van Ee vind je de beste soorten tuinaarde en potgrond.

Toon filters Sluit filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 12 van 113 producten

Ons assortiment tuinaarde en potgrond

Tuincentrum van Ee heeft een ruim assortiment tuinaarde en potgrond. Wat dacht je van een mooie zak Pokon potgrond? Uitermate geschikt voor alle kamer-, kuip-, perk- en vaste planten. Een zak van onze potgrond bevat, indien je voor een 40 liter zak kiest, voor 60 dagen aan plantenvoeding. Tevens is onze potgrond voorzien van een RHP Keurmerk. Dit keurmerk staat voor veilige en betrouwbare grond. Wil je een plant verpotten en ben je van plan hier alleen tuinaarde en potgrond voor te gebruiken? Ho, stop! Dat is niet zo’n goed idee. Door alleen gebruik te maken van potgrond, gaat de plant sneller rotten. En dat lijkt ons niet de bedoeling. Vul in plaats daarvan de bodem eerst met hydrokorrels. Dit voorkomt dat de wortels van de plant snel gaan rotten. Tevens verbeteren zij de afwatering van uw plant. Voeg vervolgens pas de tuinaarde en potgrond toe. 

Geef je liever de voorkeur aan biologische zaai en stek grond? Wij hebben biologische zaai en stek grond van hoogwaardige kwaliteit in huis. Deze potgrond bevat voor circa 2 maanden aan biologische voeding en is geschikt voor het zaaien en stekken van zaden en jonge planten. Een uitkomst indien je een moestuin hebt of in potten en bakken wilt zaaien. Dit product heeft zowel een RHP Keurmerk als een MPS-certificaat. Je kunt hiermee vertrouwen op veilige en duurzame grond.

Ontdek het belang van goede meststoffen

Alle planten hebben bemesting nodig. Niet alleen om in bloei te komen, maar ook zodat ze een sterke weerstand opbouwen tegen schimmels, ziektes en ongewenste insecten. Geef je voldoende mest aan uw gazon, hortensia’s, rozen, mediterrane planten, fruit, hagen en moestuin? Dan floreren de tuinplanten, balkonplanten en kamerplanten optimaal in hun bloeiperiode. Ook zullen ze een stuk minder last hebben van ziektes en schimmels. Een ander voordeel is dat goed bemeste planten een stuk makkelijker in onderhoud zijn. Bovendien zul je op lange termijn veel kosten gaan besparen op bestrijdingsmiddelen. Die zijn immers niet zo nodig als je onze kwalitatieve mest besluit te kopen!

Potgrond | TC van Ee

Een gezonde tuin

Je wilt je gazon, fruit, mediterrane planten, hortensia’s, rozen, moestuin en hagen natuurlijk zo lang mogelijk in mooie en gezonde staat houden. Daarom is het belangrijk de planten in grond met goede meststoffen te verplanten. Op die manier blijven de planten in elk geval de eerste maanden goed. Echter, na verloop van tijd zal er behoefte zijn aan nieuwe mest. Het blad begint bijvoorbeeld te verkleuren of de plant begint er wat slapjes bij te hangen. Kom in dat geval bij ons kwalitatieve mest kopen. Geef deze mest in het voorjaar tot het einde van de zomer aan jouw planten. De mest die je bij ons kunt kopen is voorzien van stikstof, fosfor, kalium, kalk en magnesium. Deze stoffen zorgen voor mooie, groene planten, met een sterke wortelontwikkeling, een goede weerstand en een betere bodemstructuur.