skip to Main Content
Ma-Za: 09:00-17:00, Zo: geslotenLaden...     info@tcvanee.nl + (030) 691 83 01

Ontdek ons ruime assortiment aan vaste planten

Als u op zoek bent naar mooie, vaste planten, dan bent u aan het juiste adres bij Tuincentrum van Ee in Zeist. Wij hebben voor elke tuin de juiste plant. Denk aan geurende varianten die aantrekkelijk zijn voor bijen, vlinders en insecten. Uiteraard kunt u ook prima bij ons terecht voor bodembedekkers, zomerbloeiers en rotsplanten. Zoekt u een plant voor in de schaduw, in de halfschaduw of in de zon? Wij helpen u graag aan de best passende vaste planten!

Kom meer te weten over vaste planten

Vaste planten zijn vorstbestendig en groeien het hele jaar door. Er bestaan natuurlijk wel varianten die in een bepaald seizoen extra mooi in bloei staan. De zomerbloeiers bijvoorbeeld. Deze zijn in de zomer voorzien van heerlijke geurende bloemen. Andere kleurrijke varianten zijn de bijen-, vlinder- en insecten planten. Het fijne van deze plantensoort, is dat hij perfect te combineren is met onder andere bloemen. Denk aan een mooie border vol bodem bedekkers en stokrozen. Of aan een bloemenperk inclusief rotsplanten. Kortom, met deze schaduw- of zomerbloeiers stelt u uiterst eenvoudig prachtige creaties samen. Welbekende vaste tuinplanten zijn geraniums, heide, varens en bamboe. Bezoek ons tuincentrum om meer varianten te ontdekken.

vaste planten

Hoe behandelt u vaste planten?

Deze bijzondere rotsplanten, zomerbloeiers en geurende vlinder-, bijen- en insecten planten, hebben wat tijd nodig om mooi uit te groeien. Bij ons tuincentrum kunt u precies de juiste grond vinden voor uw gewenste plant. Vraag desgewenst onze specialisten om advies. Na het planten is het belangrijk dat u uw plant voldoende water geeft. Is er sprake van een droge periode? Dan is het essentieel dat u de grond onder uw plant vochtig houdt. Sommige varianten kunnen in juni terug geknipt worden voor een tweede bloei. Wij voorzien u graag van tips en advies over wat te doen met uw schaduw- of zomerbloeiers, rotsplanten, bodembedekkers of geurende bijen-, insecten- en vlinderplanten.

Vind bij ons uw gewenste vaste planten

Bent u benieuwd naar ons assortiment vaste planten? Maar weet u nog niet zeker of u gaat voor geurende bijen-, insecten- en vlinder planten, schaduw- of zomerbloeiers, bodembedekkers of rotsplanten? Bezoek ons tuincentrum en laat u geheel vrijblijvend inspireren en adviseren. Heeft u vragen? Bel naar 030-6918301 of stuur een e-mail naar info@tcvanee.nl. Wij helpen u graag aan uw gewenste vaste planten!

OPENINGSTIJDEN TUINCENTRUM VAN EE

  • Ma - Do: 09:00 - 17:00
  • Vr: 09:00 - 17:00
  • Za: 09:00 - 17:00
  • Zo: GESLOTEN