Vandaag open van 09:30 tot 18:00 uur

Lente in aantocht: voorjaarsbollen op pot

Lente in aantocht: voorjaarsbollen op pot

De lente is een periode van nieuw begin en frisse kleuren, en wat is er nu een betere manier om deze vrolijke tijd in huis te halen dan met voorjaarsbollen op pot? Narcissen, hyacinten, crocussen, en blauwe druifjes zijn niet alleen prachtig om te zien, maar brengen ook een heerlijke geur en het gevoel van lente in je huis of tuin. Bij Tuincentrum van Ee in Zeist helpen we je graag om de lente te verwelkomen met onze selectie aan voorjaarsbollen op pot.

Wanneer kun je Voorjaarsbollen Kopen?

De beste tijd om voorjaarsbollen te kopen is eigenlijk in het najaar, van september tot december. Dit is de periode waarin je ze in de grond zou stoppen voor een bloei in het voorjaar. Echter, voor voorjaarsbollen op pot, is het verhaal iets anders. Deze zijn vaak al in de late winter of het vroege voorjaar verkrijgbaar, perfect getimed zodat ze bij jou thuis in bloei kunnen staan. In ons tuincentrum in Zeist of via onze webshop kun je vanaf februari tot in het voorjaar terecht voor een breed assortiment aan voorjaarsbollen.

Wanneer Bloeien Voorjaarsbollen?

Voorjaarsbollen bloeien, zoals de naam al doet vermoeden, in het voorjaar. Afhankelijk van de soort kunnen ze vanaf maart tot in mei hun kleur en geur verspreiden. Narcissen zijn vaak de eerste die bloeien, gevolgd door crocussen, hyacinten, en ten slotte de charmante blauwe druifjes. Door een mix van deze bollen op pot in huis te halen, kun je genieten van een doorlopende bloei gedurende het hele voorjaar.

5 Tips voor het Plaatsen van Voorjaarsbollen op Pot

  1. Binnen bij het Raam: Plaats je voorjaarsbollen op een lichte plek bij het raam. Ze hebben veel licht nodig om goed te kunnen bloeien.
  2. Op het Balkon of Terras: Zet de bollen buiten op je balkon of terras voor een vleugje lente buiten de deur. Zorg er wel voor dat ze beschut staan tegen sterke wind.
  3. In Groepjes: Voor een opvallend effect zet je meerdere potten met dezelfde of verschillende soorten bij elkaar.
  4. Bij de Voordeur: Een pot met bloeiende voorjaarsbollen bij je voordeur is een warm welkom voor elke bezoeker.
  5. Als Tafeldecoratie: Een klein potje met bijvoorbeeld blauwe druifjes kan een prachtige, levendige tafeldecoratie zijn.

Koop Voorjaarsbollen op Pot in ons Tuincentrum in Zeist of Online

Bij Tuincentrum van Ee in Zeist staan we klaar met een uitgebreide collectie voorjaarsbollen op pot om je huis en tuin in lentesferen te brengen. Wil je liever online shoppen? Geen probleem! In onze webshop vind je ook een ruime keuze aan voorjaarsbollen in zak, zodat je zelf thuis aan de slag kunt gaan met planten. Breng de lente in huis en geniet van de prachtige kleuren en geuren. Bezoek ons vandaag nog in Zeist of shop online om jouw favoriete voorjaarsbollen te vinden.

Voorjaarsbollen kopen