skip to Main Content
Ma-Za: 09:00-17:00, Zo: geslotenLaden...     info@tcvanee.nl + (030) 691 83 01

Bezoek ons tuincentrum vanuit Soesterberg

Bij Tuincentrum van Ee, nabij Soesterberg, kunt u diverse vaste planten, zaden, kruiden en bloemen kopen. Alweer meer dan 40 jaar komen zowel particulieren als ondernemers bij onze klantvriendelijke en servicegerichte tuinwinkel kamerplanten, tuinplanten, bomen, kruiden, zaden en bloemen kopen. Wij zijn dan ook al sinds 1945, met onze hoveniersdiensten, gespecialiseerd in groen. Ook als u behoefte heeft aan handige potten, kwalitatief tuingereedschap en biologische meststoffen en bestrijdingsmiddelen, bent u bij ons tuincentrum nabij Soesterberg aan het juiste adres.

Wilt u bloemen of vaste planten kopen?

Twijfelt u nog of u bloemen met kleur, zoals rozen, hortensia’s en rhododendrons, of groenblijvende planten, zoals cactussen en vetplanten, wilt kopen voor uw tuin in Soesterberg? Vraag de specialisten van onze tuinwinkel in dat geval vrijblijvend om advies en inspiratie. Wij begeleiden u graag naar de selectie bloemen, tuinplanten, klimplanten en hagen in ons tuincentrum die perfect aansluiten bij uw wensen. Bent u op zoek naar handige moestuinspullen? Ook die kunt u bij ons kopen. Wilt u zelf zaden, groenten, kruiden en fruit planten in uw moestuin in Soesterberg? Overweeg dan ook meteen de juiste potten en biologische meststoffen en bestrijdingsmiddelen te kopen!

Vind bij ons uw favoriete kamerplanten en tuinplanten

Dat u bij ons tuincentrum nabij Soesterberg zo veel verschillende tuinplanten en kamerplanten kunt kopen, kan misschien wat overweldigend zijn. Waar te beginnen? Bekijk zelf welke bloemen, cactussen, vetplanten, fruitplanten en bomen u het meest aanspreken. Of geef aan ons uw voorkeuren door. Dan begeleiden wij u naar de juiste planten en bloemen. Wenst u een vijver in uw tuin? Inclusief vijvervissen voor erin en hagen, heesters, vaste planten en rhododendrons voor eromheen? Bezoek dan onze tuinwinkel om goede vijverspullen te kopen. En vergeet niet dat u bij onze tuinwinkel naast gewone bomen en fruitbomen ook echte kerstbomen en sfeervolle kerstverlichting kunt kopen in de winter!

Tuincentrum Soesterberg

Voordelige tuinartikelen bij tuincentrum Soesterberg

Op zoek naar voordelige kamerplanten? Kom dan naar tuincentrum Soesterberg. Wij bieden een ruim assortiment aan voordelige tuinartikelen, met onder andere Kamerplanten. Wij hebben ook regelmatig aanbiedingen en acties op onze tuinartikelen.

Kom bij ons nabij Soesterberg bloemen, bomen, zaden en groenten kopen

Kom langs bij ons tuincentrum nabij Soesterberg om mooie kamerplanten, rozen, hortensia’s of andere bloemen te kopen. Gaat uw voorkeur uit naar vaste planten, klimplanten, tuinplanten, heesters en hagen? Of wilt u voor uw moestuin zaden, groenten, kruiden, fruitbomen, bestrijdingsmiddelen, meststoffen en tuingereedschap kopen? Bij ons kan het allemaal. Bel met vragen naar 030-6918301, stuur een mail naar info@tcvanee.nl of benader de specialisten in onze tuinwinkel nabij Soesterberg!

OPENINGSTIJDEN TUINCENTRUM VAN EE

  • Ma - Do: 09:00 - 17:00
  • Vr: 09:00 - 17:00
  • Za: 09:00 - 17:00
  • Zo: GESLOTEN