Vandaag open van 09:30 tot 18:00 uur

Kamerplanten kopen in Zeist

Al meer dan 77 jaar staat Tuincentrum van Ee bekend als een echte groenspecialist met een ruim aanbod kamerplanten. Wij hebben een compleet en zeer ruim assortiment. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar mooie kamerplanten? Dan staan we bij van Ee voor je klaar. Naast kamerplanten van A-kwaliteit vind je bij ons ook prachtige tuinplanten, kun je kiezen uit prachtige plantenpotten, vind je alle dierbenodigdheden voor je favoriete huisgenoot en kun je tuingereedschap kopen van topmerken als Gardena, Talen Tools en Peacock. Tuincentrum van Ee is een tuincentrum, dierenwinkel, plantenwinkel en in de winter zelfs een kerstwinkel in één waar je kunt genieten van kwaliteit, klantvriendelijkheid en uitstekende service.

Routebeschrijving

Tuincentrum van Ee is slechts 10-30 minuten rijden vanaf de volgende plaatsen:

 

Compleet tuincentrum met ruim assortiment kamerplanten

Dankzij ons ruime assortiment vind je bij Tuincentrum van Ee geheid de kamerplant waar je naar op zoek bent. Grote kamerplanten, bloeiend of groen, luchtzuiverend of vetplanten. Ons vakkundige personeel helpt je graag met het vinden van jouw nieuwe groene vriend. Wij hebben genoeg kennis over de verzorging van de kamerplanten in ons assortiment, kunnen je alles vertellen over de groei en bloei van deze groene toppers en weten er ook nog een mooie pot en de juiste gereedschap bij te vinden! Maar ook voor ander groen zoals tuinplanten, vijverplanten of bomen ben je bij Tuincentrum van Ee aan het juiste adres. Ons tuincentrum is een veelzijdige plantenwinkel waar je groen en bloeiend kunt shoppen en met het juiste advies op zak weer naar huis gaat.

 

Kamerplanten kopen TC van Ee in Zeist
Kamerplanten kopen in Zeist bij TC van Ee

Bezoek tuincentrum van Ee voor de beste kamerplanten

Voor echte A-kwaliteit kamerplanten ben je bij Tuincentrum van Ee aan het juiste adres. Ons ruime assortiment bestaat onder meer uit bloeiende kamerplanten, vetplanten, groene kamerplanten en luchtzuiverende kamerplanten. Ook kun je bij ons terecht voor de juiste potgrond of voor een mooie pot van bijvoorbeeld kunststof, keramiek of metaal. Neem even pauze tijdens het shoppen en trakteer jezelf op iets lekkers in ons restaurant. Voor een ander aan het shoppen en ben je op zoek naar een leuk cadeau? Denk dan aan onze cadeaubon. Leuk om te geven én om te krijgen. En onze cadeaubon mag over meerdere aankopen besteed worden. Kom langs in ons tuincentrum, dat in de winter ook een kerstwinkel is, of bestel eenvoudig in onze webshop en geniet van bezorging aan huis.

Routebeschrijving