Vandaag open van 09:00 tot 18:00 uur

Tuincentrum van Ee

Op zoek naar een compleet tuincentrum in de buurt? Tuincentrum van Ee in Zeist is er voor zowel de beginnende tuinier als de echte groenliefhebber, de dierenvriend en de thuiskweker. Geniet van ons ruime assortiment tuin- en kamerplanten, tuingereedschap, bloembollen, en meer. Voor alle dierbenodigdheden, sterke tuinplanten of een prachtige kerstboom ben je bij ons op de goede plek. Tuincentrum van Ee staat al meer dan 50 jaar bekend om haar klantvriendelijkheid en uitstekende service. Waar je ook naar op zoek bent, ons ervaren personeel helpt je graag op weg. Klik hieronder op jouw regio om meer informatie over ons tuincentrum bij jou in de buurt te zien.

Compleet tuincentrum met ruim assortiment

Tuincentrum van Ee is een familiebedrijf dat zich sinds 1945 specialiseert in groen. Groen is wat we doen. In ons tuincentrum vind je een ruim assortiment van bekende merken met onder andere kamerplanten, tuinplanten, bomen, vijverplanten en kwalitatieve potgrond. Naast een echte groenspecialist is Tuincentrum van Ee ook een dierenwinkel, plantenwinkel en zelfs een kerstwinkel! Ook tuingereedschap voor de beginner en de ervaren tuinier is te vinden in ons tuincentrum. Maar ook voor het aanleggen en onderhouden van een eigen moestuin ben je bij ons aan het juiste adres. Zaden, kweekkasjes en voeding; alles voor een geslaagde oogst! In de winter ben je welkom om onze kerstshow te bewonderen. In de maanden november en december vind je bij ons tuincentrum ook een groot assortiment aan kerstartikelen!

Bezoek Tuincentrum van Ee in Zeist
Tuincentrum van Ee in Zeist Potterie

Bezoek Tuincentrum van Ee 

Maak van jouw bezoek aan ons tuincentrum een dagje uit. Geniet van ons ruime assortiment aan kamerplanten, tuinplanten en meer. Las een pauze in tijdens het shoppen en wees welkom in ons gezellig restaurant. Laad je op met een heerlijke kop verse koffie en wat lekkers te eten. Op zoek naar een groen cadeau maar geen inspiratie? Een cadeaubon van Tuincentrum van Ee is leuk om te geven én te krijgen. En je kunt het bedrag van de cadeaubon over meerdere aankopen besteden. Je bent van harte welkom in ons tuincentrum maar kunt er ook voor kiezen jouw aankopen te laten bezorgen!

Routebeschrijving Contact