Vandaag open van 09:30 tot 18:00 uur

Kerstwinkel bezoeken in Zeist

Je hoeft niet ver van huis voor een alles-in-één tuincentrum inclusief een kerstwinkel. Tuincentrum van Ee is een heel compleet tuincentrum met onder andere kamerplanten, tuinplanten, gereedschap, vijverplanten en alles voor een eigen moestuin. Op zoek naar een leuke kerstwinkel in de buurt? Ook dan ben je bij Tuincentrum van Ee aan het juiste adres! Onze winkel is een heus tuincentrum, dierenwinkel, plantenwinkel en in de winter zelfs een kerstwinkel in één! Je vindt bij ons een ruim assortiment aan trendy kerstartikelen, waaronder kerstbomen, kerstversiering en kerstverlichting. Voor als je vragen staat ons personeel voor je klaar. Tuincentrum van Ee staat immers bekend om de hoge klantvriendelijkheid en uitstekende service.

Routebeschrijving

Tuincentrum van Ee is slechts 10-30 minuten rijden vanaf de volgende plaatsen:

 

Compleet tuincentrum met ruim assortiment kerstartikelen

Tuincentrum van Ee is een heel compleet tuincentrum. Zo vind je in ons tuincentrum onder andere kamerplanten, tuinplanten, potgrond, gereedschap en alles voor een eigen moestuin. Tuincentrum van Ee is een familiebedrijf dat sinds 1945 iedereen voorziet van een ruim assortiment. Onze winkel is een heus tuincentrum, dierenwinkel, plantenwinkel en in de winter zelfs een kerstwinkel in één! Je vindt bij ons een ruim assortiment aan trendy kerstartikelen, waaronder kerstbomen, kerstballen, kerstversiering en kerstverlichting. Je vindt bij ons elke A-kwaliteit, de beste merken en uitstekende service. Kom langs bij Tuincentrum van Ee in Zeist.

Kerstwinkel in de buurt bezoeken, kerstbomen | TC van Ee
Kerstwinkel bezoeken in de buurt | Tuincentrum van Ee in Zeist

Bezoek tuincentrum van Ee voor een gezellig kerst

Een gezellig dagje shoppen doe je bij Tuincentrum van Ee. Kom langs en ontdek ons ruime assortiment. Je kunt bij ons terecht voor tuinplanten, kamerplanten, potgrond en gereedschap. Maar uiteraard ben je bij ons ook welkom om de kerstsfeer te proeven en te genieten van prachtige kerstartikelen. Las een pauze in tijdens het shoppen en trakteer jezelf op iets lekkers in ons restaurant. Op zoek naar een cadeau voor iemand anders? Koop dan een cadeaubon van Tuincentrum van Ee. De cadeaubon mag over meerdere aankopen besteed worden. Leuk om te geven én om te krijgen! Je bent van harte welkom in ons Tuincentrum maar kunt er ook voor kiezen jouw artikelen thuis te laten bezorgen.

Routebeschrijving