Vandaag open van 09:30 tot 18:00 uur

Tuinplanten kopen in Zeist

Op zoek naar mooie tuinplanten in de buurt? Tuincentrum van Ee in Zeist is er voor zowel de beginnende tuinier als de echte groenliefhebber, de dierenvriend en de thuiskweker. Geniet van ons ruime assortiment tuinplanten, tuingereedschap, dierbenodigdheden, en meer. Naast een echte groenspecialist is Tuincentrum van Ee ook een dierenwinkel, plantenwinkel en zelfs een kerstwinkel! Voor sterke borderplanten, winterharde bodembedekkers of bloeiende tuinplanten ben je in Zeist op de goede plek. Tuincentrum van Ee staat al meer dan 50 jaar bekend om haar klantvriendelijkheid en uitstekende service. Waar je ook naar op zoek bent, ons ervaren personeel helpt je graag op weg.

Routebeschrijving

Tuincentrum van Ee is slechts 10-30 minuten rijden vanaf de volgende plaatsen:

 

 

Compleet tuincentrum met ruim assortiment tuinplanten

Dankzij ons ruime assortiment vind je bij Tuincentrum van Ee altijd wel een tuinplant die bij je past. Sterke borderplanten, winterharde bodembedekkers, jaarrond bloeiers of iets om je balkon mee op te fleuren. Waar je ook naar op zoek bent, je vindt het bij Tuincentrum van Ee. Ons vakkundige personeel helpt je graag met het verwezenlijken van jouw tuindroom. Wij hebben genoeg kennis over de verzorging van de tuinplanten in ons assortiment en kunnen je alles vertellen over de groei en bloei van de planten. Maar ook voor ander groen zoals kamerplanten, vijverplanten of bomen en welke potgrond daarvoor belangrijk is, ben je bij Tuincentrum van Ee aan het juiste adres. Ons tuincentrum is een veelzijdige tuinwinkel waar je groen en bloeiend kunt shoppen en met het juiste advies op zak weer naar huis gaat en tevens in de winter zich bevindt in een echte kerstwinkel

Tuinplanten kopen in Zeist bij TC van Ee
Fleurige tuinplanten kopen in de buurt | Tuincentrum van Ee

Bezoek tuincentrum van Ee voor de beste tuinplanten

Voor echte A-kwaliteit tuinplanten en vakkundig advies ben je bij Tuincentrum van Ee aan het juiste adres. Ons ruime assortiment bestaat onder meer uit bodembedekkers, seizoensbloeiers en ook planten die de biodiversiteit bevorderen. Tevens hebben we alle gereedschap dat nodig is om jouw tuinplant optimaal te onderhouden. Niet voor jezelf aan het shoppen maar op zoek naar een cadeau? Doe een tuinplant cadeau! Wat dacht je van een geurende vaste plant? Natuurlijk kun je bij ons ook een cadeaubon kopen, deze is leuk om te geven en te krijgen en kan over meerdere aankopen besteed worden. Neem even pauze tijdens het shoppen en trakteer jezelf op iets lekkers in ons restaurant. Kom langs in ons tuincentrum of bestel eenvoudig in onze webshop en geniet van bezorging aan huis.

Routebeschrijving